Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"IMA ŠAPE BORCA"

Miočić po drugi put postaje otac: Objavio sliku ultrazvuka i odredio ime budućem sinu

Instagram/Ryan Marie Miočić
17.04.2021.
u 10:05

Miočić je prije nekoliko godina govorio kako će sinu dati ime Blaž po svojem djedu iz Rtine nedaleko od Zadra, ali su se ipak odlučili za ime Mateo, inače ime hebrejskog podrijetla, ali i jedno od najpopularnijih imena u Hrvatskoj u posljednjih nekoliko godina.

Američki MMA borac hrvatskog podrijetla i bivši UFC-ov teškaški prvak Stipe Miočić na društvenim je mrežama objavio fotografiju ultrazvuka njegove trudne supruge Ryan-Marie koja je odmah postala viralna.

Uz fotografiju ultrazvuka, na kojoj se ističe šaka njegovog budućeg sina, Stipe je u svojem stilu napisao "Moj sin već ima šape borca".

Foto: Instagram/Stipe Miočić

Termin za rođenje njihovog sina je na ljeto ove godine, a odlučili su se za ime Mateo

Stipe i supruga Ryan-Marie prvi su put postali roditelji prije tri godine kada se rodila kći Meelah-Clarie. Miočić je prije nekoliko godina govorio kako će sinu dati ime Blaž po svojem djedu iz Rtine nedaleko od Zadra, ali su se ipak odlučili za ime Mateo, inače ime hebrejskog podrijetla, ali i jedno od najpopularnijih imena u Hrvatskoj u posljednjih nekoliko godina. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije