Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISJEĆANJE NA MEČ

Prvak ismijava Miočića? 'Nisam mogao vjerovati da je pao od onog udarca'

Reuters
14.04.2021.
u 11:10

– Kad me pogodio onom desnicom, rekao sam si da nešto pogrešno radim.

Francis Ngannou odlučio je stati u obranu suca Herba Deana kojeg su neki označili kao glavnog krivca za onaj posljednji, kako se pokazalo, nepotrebni udarac protiv Stipe Miočića.

Nakon što je "Predator" potom ljevicom srušio Stipu, sudac Dean pokušao je što je brže moguće uskočiti i prekinuti meč, no Ngannou je stigao zadati još jedan udarac. Iako se stvarno činilo da je Herb dao sve od sebe kako bi spriječio tu posljednju "bombu", mnogi su ga kritizirali. Mnogi, ali ne i Francis.

– Iskreno, gledao sam borbu i vidio kako je Dean reagirao. Mislim da bi ga trebalo nagraditi za najbolju izvedbu te večeri. Jeste li vidjeli koliko je brzo potrčao? Kretao se unatrag, a onda odjednom brzo uletio među nas. Bio je spreman – ako te Francis dotakne, ne dozvoli da te Francis još jednom dotakne – zaključio je Ngannou. 

Naime, već u prvoj minuti druge runde glavne borbe UFC-a 260 uzdrmao je Stipu. Ngannou je primio jednu sjajno plasiranu desnicu, a na Miočićev pokušaj napada potom je i odgovorio svojom kontrom koja se u konačnici pokazala kao presudna u ovom meču.

Prilikom gostovanja na Hotboxin' with Mike Tyson podcastu, Francis se osvrnuo na tu završnu razmjenu.

– Kad me pogodio onom desnicom rekao sam si da nešto pogrešno radim. Gledali smo ga i znali da je taj "step-back" desnica Stipin najbolji udarac. Tako je i zahvatio Werduma te došao do titule. Mislio sam da sam učinio nešto pogrešno, ali onda se on zaletio. I nisam mogao vjerovati da pada, pitao sam se zašto pada. Nisam mislio da sam ga pogodio tako jako, bila je to obična kontra – prisjeća se Ngannou, a prenosi Fight Site.

Komentara 9

Avatar ziga.cvarkes.5
ziga.cvarkes.5
11:22 14.04.2021.

Serete. Uopće ga nije ismijavao. Samo je rekao da ga je iznenadilo. Ismijavati treba onoga tko je napisao ovaj lažni senzacionalizam.

Avatar southman
southman
11:16 14.04.2021.

Stipe ima puno tvrđu bradu od one u meču. Puno je tu svega i svačega u igri.

MA
Marijo0000
12:37 14.04.2021.

Novinaru ne seri. Po čemu ga je ismijava?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije