Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia Bol Open

Minella dvije pobjede od obrane naslova

Foto: Andrew Matthews/Press Association/PIXSELL
09.06.2017.
u 23:50

Mandy Minella, 31-godišnja braniteljica naslova u Bolu ima 1-1 u međusobnim dvobojima sa četiri godine mlađom Cadantu, dok će 20-godišnjoj Brazilki Haddad Maiji i 24-godišnjoj Srpkinji Aleksandri Krunić ovo biti prvi sraz.

U polufinalu ovogodišnjeg izdanja WTA Croatia Bol Opena igrat će Brazilka Beatriz Haddad Maia protiv Srpkinje Aleksandre Krunić te Rumunjka Alexandra Cadantu i braniteljica naslova, Luksemburžanka Mandy Minella.

Haddad Maia je sa 6-1, 6-4 nadigrala iskusnu Talijanku Saru Errani, nekadašnju finalisticu Roland Garrosa, dok je u srpskom četvrtfinalu Krunić bila bolja od Ivane Jorović sa 6-3, 6-1.

U donjem dijelu ždrijeba Rumunjka Cadantu je sa 6-4, 6-0 pobijedila Grkinju Mariju Sakkari, dok je Minella sa 6-2, 6-1 s terena ispratila Ukrajinku Katerinu Bondarenko.

Mandy Minella, 31-godišnja braniteljica naslova u Bolu ima 1-1 u međusobnim dvobojima sa četiri godine mlađom Cadantu, dok će 20-godišnjoj Brazilki Haddad Maiji i 24-godišnjoj Srpkinji Aleksandri Krunić ovo biti prvi sraz.

Haddad Maia i Krunić će u subotu prve na teren od 11 sati, dok će se nakon njih za mjesto u finalu boriti Minella i Cadantu.

WTA Bol - četvrtfinale

Beatriz Haddad Maia (Bra) - Sara Errani (Ita/5) 6-1, 6-4

Aleksandra Krunić (Srb) - Ivana Jorović (Srb) 6-3, 6-1

Alexandra Cadantu (Rum) - Maria Sakkari (Grč/8) 6-4, 6-0

Mandy Minella (Luk/2) - Kateryna Bondarenko (Ukr/6) 6-2, 6-1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije