Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAT-TRICK BRADSHAWA

Milwall šokirao Bilića, Big Slav izgubio u pola sata

Stoke City v Watford - Sky Bet Championship - The Bet365 Stadium
Foto: Darren Staples
1/3
20.10.2022.
u 07:30

Trenutno ima šest bodova više od zone ispadanja.

U susretu 16. kola engleskog Championshipa momčad Watforda, koju vodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić, je poražena 0:3 na gostovanju kod Millwalla.

Peti je to susret bivšeg hrvatskog izbornika na klupi Watforda i treći poraz uz dvije pobjede.

Debitirao je gostujućom pobjedom kod Stoke Cityja (4:0), potom je spojio dva poraza od Swansea Cityja (1:2) i Blackpoola (1:3), dobio Norwich City (2:1), a sada izgubio od Millwalla (0:3).

Sve je praktički bilo gotovo u prvih pola sata tijekom kojih je domaćin zabio sva tri gola. Junak susreta bio je trostruki strijelac Tom Bradshaw (8, 26, 33).

Millwall je ovom pobjedom napredovao sa 15. na osmu poziciju sa 23 boda, dok je Watford pao za dva mjesta i sada je na 15. poziciji sa 20 bodova, šest više od zone ispadanja.

Na vrhu su QPR i Blackburn sa po 27 bodova.

Standings provided by Sofascore

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

A

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
10:10 20.10.2022.

Ono kada imaju osrednje rezultate, pa dovedu Slavena za trenera i krenu prema dolje Ne zna se svira li lošije gitaru ili je lošiji kao nogometni stručnjak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije