Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOŽE LI SVE OKRENUTI?

Ne izgleda dobro: Slaven Bilić upisao drugi poraz u nizu na klupi svojeg novog kluba

Stoke City v Watford - Sky Bet Championship - The Bet365 Stadium
Darren Staples
08.10.2022.
u 18:58

Drugi je to poraz u nizu za momčad Watforda koju je nedavno preuzeo Bilić. Imao je sjajan debi, razbio je Stoke s 4:0, ali uslijedila su dva poraza. U prošlom kolu protiv Swansea, a sada protiv Bristol Cityja

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić upisao je drugi poraz u nizu na klupi Watforda u svojoj trećoj utakmici otkako ih je preuzeo.

Gostovali su nogometaši Watforda kod Bristol Cityja u sklopu 14. kola Championshipa i izgubili 3:1. Poveli su domaćini već u 10. minuti, zabio je Madine, a gosti su uspjeli izjednačiti do kraja prvog dijela. Za 1:1 zabio je Louza.

No, domaćini su uspjeli odvesti reultat u svoju korist i to samo u razmaku od nekoliko minuta. Prvo je Yates u 81. minuti doveo svoju momčad u vodstvo, a onda četiri minute kasnije povećao na 3:1.

Drugi je to poraz u nizu za momčad Watforda koju je nedavno preuzeo Bilić. Imao je sjajan debi, razbio je Stoke s 4:0, ali uslijedila su dva poraza. U prošlom kolu protiv Swansea, a sada protiv Bristol Cityja.

S ovim porazom Watford je pao na 12. mjesto prvenstvene ljestvice.

Komentara 2

DU
Deleted user
11:12 09.10.2022.

Làža od trenera. Još par tekmi i nogica u d....e.

DM
drazen.muhvic
20:31 08.10.2022.

Za onu prvu tekmu i pobjedu nije kriv. Tada još nije stigao ništa pokvariti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije