Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boćanje

Milanović-Litre snašao se i bez reprezentativki Vlahek i Kolobarić

'bocanjetivat'
''
24.04.2012.
u 18:36

U derbiju 9. kola Zagrebačke lige Špansko je pobijedilo rivala Pleter rezultatom 8:4.

Na boćalištima Španskog odigrano je deveto kolo Zagrebačke lige u kojem su se sastali lokalni rivali iz najzapadnijeg dijela grada, vodeći Pleter, do ovog kola neporažen, i drugo na ljestvici Špansko, koje je do sada imalo samo jedan neodlučen rezultat u ligi. Susret je privukao veliko zanimanje, pa se okupilo više od 200 gledatelja. Utakmica je u svim disciplinama od početka do kraja bila neizvjesna, a na kraju je Špansko pobijedilo s 8:4.

Mario Milanović-Litre, trener Španskog, izrazio je zadovoljstvo pobjedom, a na pitanje zašto nisu igrale reprezentativke, rekao je:

- Iva Vlahek je zbog ispita na fakultetu slabije trenirala pa je bilo rizično da nastupi u preciznom izbijanju, a Danijela Kolobarić je na zagrijavanju krivo doskočila i lakše se ozlijedila pa je bila pošteđena. Međutim, to im nije smetalo da zajedno sa svojim suigračima (Vlahek i Kolobarić igraju s muškima jer nema ženske lige, nap. a.) proslave pobjedu - rekao je Mario Milanović-Litre.

Rezultati po disciplinama; pojedinačno: Bušić - Tičinović 8:12 (0:2); krug: Gracin - Bilić 18:17 (2:0): precizno izbijanje: Gracin - Kamberović 4:10 (0:2), Maruna - Ištuk 6:8 (0:2); par: Bušić, Ikica (Maruna) - Bilić, Ištuk 4:13 (0:2); trojka: Budimir (Galić), Glavan, Perković - Bekavac (Novokmet), Tičinović, Kamberović 13:7 (2:0).

U ostalim utakmicama, Bulin je pobijedio Dr. A. Starčević s 9:3, a Otkos 10 i Dubec igrali su 6:6, dok je susret Šibice - Trešnjevka otkazan zbog kiše.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije