Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija, 30. kolo

Milan posrnuo na Siciliji, Catania mu "otela" bod

'robinho_nnn_spo_190312.1'
''
31.03.2012.
u 20:01

Crveno-crne je u vodstvo doveo Robinho, ali milanska momčad nije uspjela zadržati vodstvo do kraja.

Na nogometašima Milana očito je traga ostavila utakmica protiv Barcelone u prvom dvoboju četvrtfinala Lige prvaka. Jer, crveno-crni odigrali su samo 1:1 na gostovanju kod, ove sezone vrlo dobre Catanije. Povela je milanska momčad u 34. minuti preko Robinha, a izjednačenje i bod domaćinu donio je Spolli u 57. minuti.

Milan je, unatoč remiju, i dalje vodeća momčad Serie A, ima 64 boda, pet više od prvog pratitelja Juventusa, ali torinski klub ima utakmicu manje. U nedjelju igra kod kuće s Napolijem.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije