Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Milan nakon financijske pljuske zabrinut za svoju budućnost

Milan (1)
AFP, Reuters
11.07.2011.
u 18:37

Nakon što je vlasnik kluba Silvio Berlusconi kažnjen sa 560 milijuna eura, vodstvo talijanskog prvaka Milana ozbiljno je zabrinuto za budućnost kluba

Berlusconijeva tvrtka Fininvest, koja je i vlasnik Milana, mora platiti 560 milijuna eura konkurentskoj medijskoj grupaciji CIR. Naime, tvrtka Fininvest podmitila je još 1990. suca kako bi odobrio preuzimanje izdavačke grupacije Mondadori.

– To će jako utjecati na Milan. Riječ je o ludoj svoti – kazao je dopredsjednik kluba Adriano Galliani te dodao:

– Milan je u predsjednikovu srcu. Kupio je klub koji je bio u bankrotu 1986. i učinio ga najuspješnijim na svijetu.

Stanje u Milanu dodatno otežava financijsko stanje kluba na kraju prošle godine, koja je završila sa 60 milijuna eura manjka.

Komentara 4

DU
Deleted user
20:50 11.07.2011.

Ha nema stari moj, ako nema love nema ni trofeja. Sve te klubove koji imaju ogromne dugove treba sankcionirati. Jedni posluju normalno u plusu ali nemaju neka zvucna imena a drugi fino upadaju u dugove i placaju nenormalno visoke place svojim zvjezdama i upadaju u dug. Treba biti fair. Meni se svidja NBA sistem.

MZ
milanista_zagreb
21:45 11.07.2011.

Hahaha, kako smiješan komentar stanipana........ Evo ti primjer Barcelone, klub koji krca u dugovima, a nitko ih neće kazniti, dok je mala Mallorca također u financijskoj krizi i odma biva izbačena iz Europske lige....... i kakav ti je to komentar: netko posluje normalno u plusu, ali nemaju neka zvucna imena??? Pa nogomet se igra da osvajas trofeje, a ne da osvojis 10 mjesto, biseru moj......treba biti fair, hmmmm.... bili su fer prema Mallorci! Normalno je da će veliki klubovi dovoditi najbolje igrače kako bi osvajali trofeje...... a kaj se tiče ovog članka, naslov je prenapuhan i Milan će biti ok....samo treba kupiti playmakera i onda mogu nešto napraviti u ligi prvaka, ali ovako nemaju kaj raditi u najelitnijem natjecanju na svijetu! PS. Cijeli američki sistem ti je takozvani SALARY CAP i zvuči super, ali nije to za Europu, kaj bi još trebali i DRAFT napraviti? smiješno!

DU
Deleted user
13:29 12.07.2011.

Da trebalibi napraviti draft. NBa sistem. Mozda Europa nije spremna za to. Misljenja sam da bi stvari trebale biti organizirane na fair nacin jer je razlika medju klubovima prevelika i, po mojem misljenju, nogomet postaje sve manje zanimljiv. A to da je moj sekst sijesan. Well, smijesan je za smijesne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije