Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boksački spektakl

Mike Tyson prognozirao pobjednika meča Fury – Usik

Mike Tyson
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
30.09.2023.
u 23:41

– Tyson Fury će pobijediti u tom meču, on će ga nadvladati. Usik ne može trčati toliko dugo za njim, Tyson će ga izmoriti. Popet će se na njega i onda ga nabiti – rekao je Mike Tyson

Još se u prvom dijelu godine činilo kako će se Tyson Fury i Oleksandar Usik sigurno boriti za naslov apsolutnog prvaka teške kategorije, ali pregovori su tada propali.

Sve je bilo blizu dogovora za borbu na Wembleyju u travnju nakon što je Usik pristao na podjelu honorara 30-70 posto u korist Kralja Cigana, ali su se na kraju razišli zbog financijskih udjela u revanšu, piše Croring.

Obojica ​​su nastavila dalje, Usik je u kolovozu pobijedio Daniela Duboisa i obranio WBA, WBO i IBF pojas prvaka, a Fury će se krajem listopada obračunati protiv bivšeg UFC-ovog prvaka Francisa Ngannoua.

No boksačke fanove obradovala je vijest kako su Fury i Usik napokon dogovorili borbu za ujedinjenje naslova, koja bi se trebala održati 23. prosinca ili najkasnije u siječnju sljedeće godine u Rijadu.

Boksačka legenda Mike Tyson iznio je svoju prognozu za meč u kojem će se ujediniti pojasevi prvaka teške kategorije, prvi put od 1999. kada je to posljednji put učinio Lennox Lewis.

– Tyson Fury će pobijediti u tom meču, on će ga nadvladati. Usik ne može trčati toliko dugo za njim, Tyson će ga izmoriti. Popet će se na njega i onda ga nabiti – rekao je Mike Tyson i dodao:

– Usik neće osvajati titule u nizu. Njegov sam veliki obožavatelj, ali on neće pobijediti Tysona kretanjem, morat će se boriti s njim.

Iron Mike vjeruje kako će Fury još neko vrijeme dominirati teškom kategorijom.

– U vrhu može biti godinu, dvije, ustvari može vladati koliko god želi – podvukao je Mike Tyson.

Komentara 4

T2
Tomo_20
13:47 01.10.2023.

Protiv Furya ima samo neko sansu a to je stil Myke Tysona nazalost nema tavog tako da ce Fury pobjedit!

ST
Startrack
13:23 01.10.2023.

Usikova prednost u mecevima je pokretljivost. Al protiv Furija nece proc sa time jer i Fury je pokretljiv.

FR
franjo
06:33 01.10.2023.

Fury. Je pobjednik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije