Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A GDJE JE CAKTAŠ?

Nezadovoljni Brbić: Kako je Mamić ukrao reprezentaciju Hrvatske...

Caktaš
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
22.09.2015.
u 16:22

– Tužno je što su nam ukrali reprezentaciju, nepozivanje Caktaša nije nas iznenadilo, to smo i očekivali. Caktaš je Hajdukov ponajbolji igrač, to je prepoznao i bivši izbornik Niko Kovač – u jednom dahu kazao je Brbić

Objava popisa reprezentativaca novog izbornika Ante Čačića na kojoj nema Hajdukova najboljeg igrača Mije Caktaša digla je novu buru. U Poljudu su poludjeli, odmah po Čačićevo obraćanju hitro se javio predsjednik uprave Hajduka Marin Brbić.

– Tužno je što su nam ukrali reprezentaciju, nepozivanje Caktaša nije nas iznenadilo, to smo i očekivali. Caktaš je Hajdukov ponajbolji igrač, to je prepoznao i bivši izbornik Niko Kovač. No, ovaj prvi Čačićev spisak igrača, ako je to uopće njegov izbor, nije nas iznenadio. On je odmah u startu pokazao kakav će biti odnos prema Hajduku. Ništa nas više ne može čuditi. Pa, sve selekcije Hrvatske slažu se prema kriteriju koji je postavio onaj koji vuče sve konce u hrvatskom nogometu. Zar je normalno da u mladoj reprezentaciji naš Andrija Balić igra negdje na lijevom boku, a Nikola Vlašić ulazi u igru kao taktička zamjena. Tako se i naš bivši igrač i trener (misli na Nenada Gračana, nap. a.) vrlo brzo i jasno uklopio u sliku hrvatskog nogometa. Nakon svega pada mi na pamet misao "kako je Mamić ukrao reprezentaciju Hrvatsku"... A ovo je naša reprezentacija i to nema nitko pravo učiniti – u jednom dahu kazao je Brbić.

Svoj komentar dao je i Caktaš, Hajdukov najbolji ovosezonski igrač kojeg je Niko Kovač nedavno uvrstio među reprezentativce.

Neugodno sam iznenađen što se nisam našao na popisu kandidata za reprezentaciju za utakmice protiv Bugarske i Malte. Ne znam što se to dogodilo u odnosu na akciju protiv Azerbejdžana i Norveške kada sam bio među pozvanima. Od tada sam igrao utakmicu protiv Zagreba, zabio gol i po mnogima bio najbolji igrač te utakmice, a derbi s Dinamom pauzirao sam zbog kartona. Ovo me neće obeshrabriti, nego će mi biti dodatni poticaj da nastavim pružati parije kakve sam za Hajduk pružao tijekom ove sezone – kazao je Caktaš.

>> Čačić: Ne morate se bojati, nitko neće imati utjecaj na mene!

>> Mijo Caktaš produljio ugovor s Hajdukom

Komentara 42

MK
mksdk
16:43 22.09.2015.

Kada se prigovara ne pozivanju nekog igrača (općenito), onda treba imati hrabrosti i reći: "taj igrač je bolji od ovog i ovog koji je pozvan". Ovo je popis veznjaka koji su pozvani: "Veznjaci: Modrić, Rakitić, Kovačić, Perišić, Badelj, Brozović" Koji Koji od ovih igrača bi trebao ispasti? Mijo, što se tebe konkretno tiče, ti nastavi dobro igrati, budi vrijedan i koristan svom klubu. Ukoliko se pokaže da je to tako, bit ćeš prepoznat kao igrač koji može popraviti kvalitetu i reprezentacije i kvalitetu nekog bogatijeg kluba od kojeg ćeš si riješiti životnu egzistenciju.

GA
gafe
16:34 22.09.2015.

Kada je bio pokojni Vlatko Markovic, nije vam valjao. Kada je bio Slaven Bilic, nije vam valjao. Kada je bio vas Igor Stimac, nije vam valjao. Kada je bio Niko Kovac, nije vam valjao. A gledaj sada cuda: Sada opet svi valjaju i svi su protiv Mamica. Kada nebude Ante Cacica vise, onda ce i on vama opet valjat. Hajduk se nazalost nemoze vise uzeti za ozbiljno jer je klub u banani.

BU
buljanzeljko453
17:31 22.09.2015.

Kakav caktas. .kakav brbic vidili smo protiv libereca koliko vrijedi kao I cijeli hajduk sa jadnom upravom. .samo znaju kmeecat. .a rezultati cista 0..uvjek neko kriv jadnog kluba al kad ga brbic i pavasovic vode sta drugo ocekivati. .nisu unisu u stanju kavanu vodit a kamoli klub!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije