Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Miami i Oklahoma upisali prve poraze, Ginobili slomio ruku!

'Dallas Mavericks power forward Dirk Nowitzki looks for a rebound against the Miami Heat in the second half during Game 6 of the NBA Finals basketball series in Miami, June 12, 2011.   REUTERS/Ronald
'POOL'
03.01.2012.
u 08:27

U noći s ponedjeljka na utorak odigrano je deset utakmica u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta

U NBA ligi više nema nepobjedivih, oba kluba koja su dosad imala savršeni rezultat (pet pobjeda, bez poraza) Oklahoma i Miami, upisali su prve poraze. Miami Heat je kod kuće pokleknuo pred Atlanta Hawksima 92:100, a presudila je zadnja četvrtina koju su gosti dobili 33:21. Kod Hawksa je najbolji bio Joe Johnson sa 21 košem, dok su Tracy McGrady i Al Horford dodali po 16.

Kod Heata je prvo ime susreta bio LeBron James sa 28 ubačaja, sedam skokova i šest asistencija, no to momčadi s Floride nije bilo dovoljno za pobjedu.

U svojevrsnom derbiju večeri, Oklahoma City Thunder upisala je prvi poraz sezone kod aktualnih prvaka Dallas Mavericksa 87:100. U ovom su susretu ključne bile klupe, naime pričuve Mavsa zabile su 47, a Oklahome svega 25 koševa. Prvi strijelac prvaka bio je Dirk Nowitzki sa 26 koševa, a 17 je dodao Shawn Marion. U Oklahomi je najraspoloženiji bio Kevin Durant sa 27 ubačaja.

A San Antonio Spursi doživjeli su dva udarca u utakmici s Minnesotom. Ne samo što su izgubili 96:106, nego su ostali i bez ponajboljeg igrača Manua Ginobilija. Argentinski je košarkaš u drugoj četvrtini slomio ruku i ne zna se koliko će izbivati s terena. Ozljeda se dogodila kad je, šutirajući, na njemu prekršaj napravio Anthony Tolliver.

Ostali sinoćnji rezultati: Phoenix - Golden State 102:91, Boston - Washington 100:92, New Jersey - Indiana 94:108, New York - Toronto 85:90, Detroit - Orlando 89:78, Denver - Milwaukee 91:86, Utah - New Orleans 94:90.

Komentara 1

JO
jolly
08:48 03.01.2012.

Volim NBA i pratim NBA, ali bi bilo lijepo od VL da toliki prostor posvetite i domaćoj košarci (A1, ženskoj, itd)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije