Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša glumica

Mia Khalifa prozvala Arsenalovog veznjaka: 'Padao si više nego ja u pornićima'

Mia Khalifa
Foto: Instagram/Mia Khalifa
12.01.2019.
u 20:40

Nakon slavlja Mia je na Twitteru komentirala igru mladog francuskog veznjaka u redovima Arsenala Mattea Guendouzija

Mia Khalifa dobro je poznato ime pratiteljima filmova za odrasle. 25-godišnja glumica 2014. godine počela je svoju karijeru i preko noći postala senzacija, ali već iduće godine se umirovila.

Ipak, obožavatelje već godinama zabavlja na druge načine putem društvenih mreža, a povezuje ju se i s mnogim sportašima jer Mia ne skriva da obožava i prati sport, prvenstveno košarku i nogomet. 

I dok u NBA-u navija za Washington Wizardse, najdraži nogometni klub joj je engleski West Ham što je potvrdila i odlaskom na utakmicu te komentarima nakon same utakmice koju su njeni ljubimci pobijedili s 1-0 protiv Arsenala. 

Nakon slavlja Mia je na Twitteru komentirala igru mladog francuskog veznjaka u redovima Arsenala Mattea Guendouzija.

- Je**na pi**o, više puta si pao na utakmici nego ja 2014. godine - napisala je Mia i izazvala oduševljenje navijača Čekičara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Constantly blown away by this magical place @emmerandrye ♥️

A post shared by Mia K. (@miakhalifa) on

 

Ključne riječi

Komentara 3

VO
vorda400
21:19 12.01.2019.

Kaj više ne glumi sa hidžabom veliku vjernicu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije