Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportski rivali

Messi: Ronaldo je sjajan, drago mi je što ide na SP

'18.01.2012, Estadio Santiago Bernab?u, ESP, Madrid, Kings Cup, Real Madrid vs FC Barcelona, im Bild  Real Madrid\'s Cristiano Ronaldo (r) and FC Barcelona\'s Leo Messi during Spanish King\'s Cup matc
Foto: 'nph / AlterphotosNordPhoto/PIXSELL'
21.11.2013.
u 15:51

- Ne znam je li Ronaldo na vrhuncu karijere ili nije. Ali znam da je uvijek na pravom mjesti i da postiže golove

Dugo se već piše o velikom rivalstvu Cristiana Ronalda i Lionela Messija, ali njih dvojica međusobno se poštuju. Dokazuju to i posljednje izjave argntinskog čarobnjaka koji je komentirao činjenicu da su se Ronaldo i Portugal plasirali na Svjetsko prvenstvo.

- Ne znam je li Ronaldo na vrhuncu karijere ili nije. Ali znam da je uvijek na pravom mjesti i da postiže golove, bez obzira igra li za klub ili reprezentaciju. Zapravo, zbog toga nije ni bitno je li na vrhuncu karijere. Sretan sam što ide na SP, drago mi je da će tamo biti najbolje momčadi. A Ronaldo godinama pokazuje da je sjajan igrač - rekao je Messi španjolskim novinarima. 

Ključne riječi

Komentara 2

IV
ivaniver
16:24 21.11.2013.

Messi gospodin!

AN
Andreeejjj
20:46 21.11.2013.

Messi pravi gospodin, do čim ovaj prepotentni Kristina R. nikada to ne bi izjavio za njega - Messia ili bilo koga drugoga!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije