Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedna nagrada

Messi i Ronaldo mogu se gristi: Modrić dobio još jedno priznanje

Luka Modrić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
10.01.2019.
u 11:02

Hrvatski kapetan uvršten je u momčad godine u novoj FIFA 19 nogometnoj simulaciji za konzole, računala i mobitele

Lani je Luka Modrić imao godinu iz snova. Hrvatski kapetan s vatrenima bio je drugi na SP-u u Rusiji, a s Realom je treći put u nizu osvojio naslov u Ligi prvaka, četvrti u pet godina. Izabran je za najboljeg igrača svjetske smotre, te je bio najbolju u Fifinu i Uefinu izboru.

Kao šlag na tortu bila je glamurozna nogometna svečanost u Parizu gdje je primio Zlatnu loptu, nagradu France Footballa.

>> Luka Modrić: Zlatna lopta je kruna sjajne karijere

Naravno, Luka je uvjerljivo osvojio i Večernjakovu nagradu Nogometaš godine.

U moru individualnih nagrada Modrić je dobio još jednu. Naime, hrvatski kapetan uvršten je u momčad godine u novoj FIFA 19 nogometnoj simulaciji za konzole, računala i mobitele.

Luka je dobio TOTY (Team of the year) karticu s ukupnom ocjenom 99. Istu ukupnu ocjenu dobili su samo Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, ali Modrić ima bolje pojedinačne ocjene.

Hrvatski kapetan najbolji je igrač u FIFA 19 simulaciji, pa neka se Messi i Ronaldo ponovno grizu.

Najniža je ocjena za igru glavom (73). U ukupnom zbroju ocjena u igri, prvi je Luka Modrić s 566, drugi je Cristiano Ronaldo s 534, a na trećem mjestu je Lionel Messi s 522.

Modrićeva kartica stoji četiri i pol milijuna novčića.

>> Pogledajte galeriju što je navijačica učinila kako bi došla do zajedničke fotografije s Lukom Modrićem

Luka Modrić
1/16

Komentara 13

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
11:19 10.01.2019.

Bravo Luka!🇭🇷🇭🇷🇭🇷

DO
DOMAZL
11:31 10.01.2019.

Bravo Luka! Znamo da Te ovi u VL ne ljube, ali Ti im osiguravaš prodaju. To je jedini razlog. Za njih si bio prije Rusije sve najlošije.

PO
pocrn
12:13 10.01.2019.

....no pored svega ovoga napisanog o Messiu !, kapa dole i Modricu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije