Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARCA

Messi dvije godine ne razgovara s legendom Barce. Španjolac ga je izdao i tjerao iz Katalonije

Ivan Rakiti? zabio jedan od najljepših pogodaka u karijeri
DAVID KLEIN
14.04.2023.
u 19:34

Nekada su bili suigrači koji su osvojili sve moguće trofeje, a danas su u lošim odnosima

Argentinski nogometni genijalac Lionel Messi (35) pregovara oko povratka u Barcelonu prema pisanju svjetskih medija, ali nisu svi vjerovali da bi taj potez bio od koristi za klub s Camp Noua. Među protivnicima ove ideje je i Gerard Pique (35), s kojim Messi ne razgovara već neko vrijeme jer je zagovarao da ode iz Katalonije.

Još prije umirovljenja bivšeg braniča španjolske novine raspisale su se da će Messi svoj eventualni povratak uvjetovati udaljavanjem Piquea iz prve momčadi, no posao mu je olakšala Gerardova odluka da se oprosti od nogometa.

Kako prenosi čitani dnevnik Marca, Messi i Pique već dvije godine nisu u najboljim odnosima i ne komuniciraju, nakon što je Španjolac navodno savjetovao predsjednika Joana Laporti da Argentincu ne ponudi novi ugovor, tvrdeći da katalonska momčad može i bez njega.

Od tada njih dvojica više ni ne razgovaraju, a i Messijeva supruga, Antonella javno je pokazala podršku Shakiri, nakon što je pjevačicu prevario bivši defenzivac Barcelone.

Leo ne mora strahovati kako će ga navijači dočekati ukoliko se vrati u Barcu. Prošle srijede u 10. minuti utakmice protiv Real Madrida cijeli stadion skandirao je njegovo ime, a ponovio je to i na dvoboju protiv Girone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije