Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vječni rivali

Messi postigao još jedan rekord kojim se Ronaldo ponosio, a uskoro bi se mogli i susresti

Ligue 1 - OGC Nice v Paris St Germain
ERIC GAILLARD/REUTERS
09.04.2023.
u 13:03

U slučaju da prijeđe u ovaj klub, koji je jedan od najvećih konkurenata Ronaldovom Al Nasru, u dvije bi sezone zaradio 400 milijuna eura.

Lionel Messi, slavni argentinski nogometaš, ostvario je još jedan impresivan učinak. Upisao je ukupno 1000 golova i asistencija za europske momčadi. U nedjeljnoj pobjedi svog Paris Saint-Germaina protiv Nice (0:2) upisao je gol i asistenciju čime je došao do 1000 izravnog sudjelovanja u golovima u europskom klupskom nogometu.

U dresu Barcelone i PSG-a skupio je 702 gola i 298 asistencija. Prestigao je i Cristiana Ronalda koji je postigao 701 gol u klubovima sa Starog kontinenta.

dpatop - 18 December 2022, Qatar, Lusail: Soccer, World Cup, Argentina - France, final round, final, Lusail Stadium, the Emir of Qatar, Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, puts on Argentina's Lionel Messi a bisht, a traditional Arab garment, in front of Fifa President Gianni Infantino before handing over the World Cup trophy. Photo: Robert Michael/dpa Photo: ROBERT MICHAEL/DPA
Foto: ROBERT MICHAEL/DPA

Messi je ove sezone postigao 18 golova i upisao isto toliko asistencija u 33 utakmice za klub.

Argentinac, koji je prošle godine sa svojom reprezentacijom osvojio svjetsko prvenstvo na Svjetskom prvenstvu u Kataru, nedavno je dobio ponudu Al Hilala iz Saudijske Arabije.U slučaju da prijeđe u ovaj klub, koji je jedan od najvećih konkurenata Ronaldovom Al Nasru, u dvije bi sezone zaradio 400 milijuna eura.

>> VIDEO: Ronaldo izazvao ludnicu u autu iz Rimčeve tvrtke. Stoji 8 mil. € i samo ih je 10 na svijetu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije