Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1
Povratak na članak

Mercedes zaprijetio Schumiju: Počni pobjeđivati ili raskidamo ugovor

Nijemac Michael Schumacher već se počeo pripremati za sljedeću sezonu SP-a u formuli 1. Kako piše njemački dnevnik Bild, Schumi je razočarao Mercedesove ljude, koji od njega dogodine očekuju mnogo bolje rezultate ili će raskinuti ugovor.

Komentari 3

OB
-obrisani-
06:33 08.10.2010.

M.Schumacherovo je proslo.... Zamisli,to ti je isto kao kad bi napadaca u nogometu ima sa cetrdesetih godina.... Tko je bolji,mladji ili stariji... ?!

VL
OB
-obrisani-
21:15 07.10.2010.

Ovakve gluposti iz mercedesa sigurno ne izjavljuju. A zamisli još ovo, \"a ne da jedan uvijek bude iza drugoga\" haha, a kako bi moglo drugačije.

VL
OB
-obrisani-
10:38 10.10.2010.

luena 1 ti si neka curica. U nogometu je važnija fizička izdržljivost (kondicija) trčati 90 min. za loptom :) uhh... dok je u formuli bitnija koncetracija i odlični refleksi a manje fizičkog napora pa prema tome te godine u F11 nisu toliko ključne. U ovom slučaju sa Michaelom, ja bi rekao da mu nikako ne leži bolid.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.