Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Mercedes zaprijetio Schumiju: Počni pobjeđivati ili raskidamo ugovor

Michael Schumacher
Reuters
07.10.2010.
u 11:16

Nijemac Michael Schumacher već se počeo pripremati za sljedeću sezonu SP-a u formuli 1. Kako piše njemački dnevnik Bild, Schumi je razočarao Mercedesove ljude, koji od njega dogodine očekuju mnogo bolje rezultate ili će raskinuti ugovor.

Sedmerostruki svjetski prvak sklopio je trogodišnji ugovor vrijedan 63 milijuna eura s Mercedesom GP. Vodeći ljudi u momčadi jasno su Micahelu dali do znanja da od njega žele pobjede jer zbog toga je i doveden.

- S Nicom smo zadovoljni, on svoj posao radi dobro. Isto očekujemo i od Michaela, koji nije onaj stari. Volio bih da se njih dvojica pretječu na stazi, a ne da jedan uvijek bude iza drugoga - rekao je šef momčadi Ross Brown.

Nakon 15 utrka Schumacher je tek deseti u ukupnom poretku vozača sa svega 46 bodova. Ove je sezone 12 utrka završio iza klupskog kolege Nica Rosberga (126 bodova). Vodeći u prvenstvu je Australac Mark Webber (202 boda) u Red Bullu.

Komentara 3

OB
-obrisani-
06:33 08.10.2010.

M.Schumacherovo je proslo.... Zamisli,to ti je isto kao kad bi napadaca u nogometu ima sa cetrdesetih godina.... Tko je bolji,mladji ili stariji... ?!

OB
-obrisani-
21:15 07.10.2010.

Ovakve gluposti iz mercedesa sigurno ne izjavljuju. A zamisli još ovo, \"a ne da jedan uvijek bude iza drugoga\" haha, a kako bi moglo drugačije.

OB
-obrisani-
10:38 10.10.2010.

luena 1 ti si neka curica. U nogometu je važnija fizička izdržljivost (kondicija) trčati 90 min. za loptom :) uhh... dok je u formuli bitnija koncetracija i odlični refleksi a manje fizičkog napora pa prema tome te godine u F11 nisu toliko ključne. U ovom slučaju sa Michaelom, ja bi rekao da mu nikako ne leži bolid.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije