Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nitko ga nije primjećivao

Menadžer koji je otkrio Jokića: 'Prvi je i posljednji kojeg smo potpisali bez da smo ga vidjeli'

NBA: Finals-Miami Heat at Denver Nuggets
Foto: Isaiah J. Downing/REUTERS
1/3
05.06.2023.
u 22:41

"a sam malo staromodan, čitam novine, ne toliko internetske portale. Na posljednjoj stranici jednih novina nalaze se rezultati iz svih liga. Jednom sam vidio da je jedan momak imao 29 poena i 26 skokova", pričao je Miško Ražnatović o svome nenadanom otkriću jednog od najboljih košarkaša današnjice

Nikola Jokić igra izvrsnu sezonu u NBA-u. Dvaput za redom uzeo je titulu MVP-a američke lige, no ove godine ipak je pripala Joelu Embiidu. Srpski menadžer Miško Ražnatović u čijem je klubu Jokić  krenuo u svoju fenomenalnu karijeru koja ga je odvela s one strane Atlantika govorio je o počecima srpskog košarkaša.

"To je jedinstvena priča. Sve igrače koji igraju u NBA ligi i Euroligi otkrivaju skauti koji idu po zemlji i prate dječake i djevojčice. Nekako, nitko nije obratio pažnju na njega. Naša agencija ima puno skauta u Srbiji, ali oni ga nekako nisu našli", započeo je Ražnatović.

GALERIJA Hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening na Rujevici

NBA: Finals-Miami Heat at Denver Nuggets
1/12

"Što se dogodilo? Ja sam malo staromodan, čitam novine, ne toliko internetske portale. Na posljednjoj stranici jednih novina nalaze se rezultati iz svih liga. Jednom sam vidio da je jedan momak imao 29 poena i 26 skokova. Sljedećeg tjedna sam napravio isto. Tada sam vidio 30 koševa i 27 skokova. To inače nije moj posao, ali sam bio znatiželjan. Pitao sam skaute o njemu. Dobio sam tišinu. Nisu znali tko je on. To je bilo iznenađenje godine", priča menadžer.

VEZANI ČLANCI:

Skauti su odradili svoj dio posla, a Ražnatović se odlučio krenuti u akciju. "Ja vjerujem u sustav tako da ne znam zašto sam rekao skautu da ode i da ga potpiše. Prije toga nije bio ni na jednom treningu seniora. Nisu ga prepoznali. Željeli su razgovarati sa mnom, njegov brat Strahinja je tada bio tu i odigrao je važnu ulogu u nastavku Nikoline karijere", dodao je Ražnatović.

"U 27 godina ovo je prvi i posljednji igrač kojeg smo potpisali bez da smo ga vidjeli. Sada pričamo o skautiranju, analizama", dovršio je srpski menadžer čije otkriće sada igra finale NBA lige u dresu Denver Nuggetsa s nevjerojatnim prosjecima.

VIDEO Gledatelj vrijeđao Livaju, intervenirala policija

Komentara 1

BO
Borat
13:23 06.06.2023.

Bolji ne postoji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije