Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blažević razočaran
Povratak na članak

'Meksiko nas je taktički razbio. Kovač je neiskusan!'

Ovo što smo vidjeli bio je poraz trenera, ovaj Meksikanac apsolutno je nadmudrio našeg mladog izbornika koji je talentiran, ali i neiskusan, kaže Ćiro

Komentari 70

DA
darmar
14:34 24.06.2014.

Interesantno da nitko od sadasnjih kriticara izbornika, nije upozorio da je Stipe Pletikosa star, potrosen i bez refleksa da brani kao prvi vratar repke! Bar bi sad trebalo rec Pletikosi da se ostavi repke, jer ga je pregazilo vrijeme.

VL
ZZ
Zagreb Zagreb
14:34 24.06.2014.

Da idemo u osminu finala, svi bi Niku dizali u zvijezde, ali kako sad idemo doma, svi budu s Kovacem ispirali jezike. Nasi igraci su jucer igrali kao da su hipnotizirani, nikome nije islo, izgubili smo od boljih, otresimo prasinu, idemo dalje!

VL
HR
Hrvatska3014
14:51 24.06.2014.

Tika taka i šah više ne prolaze! Totalni nogomet je zakon. Igraju ga Nizoemci i Meksikanci. Obiljžiti će ovo prvenstvo. Tako smo trebali igrati i mi.

VL
L0
luena 01
14:48 24.06.2014.

iz respekta prema starijima i gosp.Ciru respektiram ,ali daj odluci jednom top ili flop... jucer hvali Kovaca danas mu je neiskusan...

VL
PR
pricalica
15:34 24.06.2014.

Čiro! Znamo mi onu : poslije bitke svi su generali pametni.

VL
DU
Deleted user
16:05 24.06.2014.

Jednostavno receno, Meksiko je bio bolji u svim aspektima utakmice, takticki i na individualnoj razini. Dodavanja su ima bila nevjerovatno precizna i igrali su sa velikom dozom samopouzdanja. Bili su bolji i tocka.

VL
GE
genšer
15:41 24.06.2014.

Čiro daj odi k svojem Miloradu Dodiku i tzv "rep" srpsku....ti si ofucani ljudski šljam....s reprezentacijom iz 98 99% hrvata bi bilo svjestski prvaci....taj jedan posto koji nije uspio si ...ČIRO TI!!

VL
Avatar jurac
jurac
16:17 24.06.2014.

Ajde,Ciro,vec godinama slušamo tvoje"šuplje".Utakmice protiv Brazila su pokazale odnos snaga nas i meksikanaca a što je na kraju i dalo realan rezultat. Imali smo još i srece i naklonost sudaca da ne ispane još gore.Tu smo,gdje smo izgubili od dvava bolja naši idu kuci a ja bez opterecenja nastavljam uživati u.do sada,vrlo uzbudljivom SP-u

VL
Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
15:07 24.06.2014.

Najveći problem je taj što su Meksikanci vrlo jaka MOMČAD. Pripremali i uigravali su se šest mjeseci, djelomice je mirovalo prvenstvo. kad su im zadnjih mjesec dana došli onih 3-4 igrača iz Europe (koji su uglavnom grijači klupe), uspjeli su i njih uklopiti u momčad ali kostur je već stajao. Ipak su u pripremi gubili tekme jer im je trebalo vremena da uklope svoje legionare. Koliko Meksiko vrijedi kad nije uigran pokazuju kvalifikacije kad su gubili tamo protiv Paname ili Hondurasa i bukvalno u zadnjoj sekundi izborili SP zahvaljujući Amerikancima koji su dali Panami dva gola u sudačkoj nadoknadi. S jednom riječju, tajna meksičkog uspjeha je odlična uigranost momčadi inače prosječnih igrača, doduše vrlo rastrčanih i motiviranih sa jednim izuzetno iskusnim i genijalnim šefom, kapetanom Rafa Marquezom koji je ne samo fenomenalno organizitao defenzivu (protiv nas i protiv Brazila i Kameruna) već još i zabio gol. Protiv takve momčadi svaka reprezentacija ima problema ukoliko nije također jako dobro uigrana ili bar da ima genijalne pojedince koji sami mogu riješiti utakmicu, kao recimo Messi.

VL
Avatar MK
MK
15:03 24.06.2014.

E Ćiro, nije u redu tvrditi da je "Meksikanac apsolutno nadmudrio našeg mladog izbornika" kada je Meksiku nerjeseno islo u prilog a Hrvatskoj nije... Niko se barem toliko dobro pripremio protiv Meksika kao Luiz Felipe Scolari - samo sto je 20 minuta prije kraja Kovaču vrijeme isticalo a Scolariju nije kada je igrao protiv Meksika... Vise veze sa ovom situacijom ima penal protiv Hrvatske koji je dosuden Brazilu a nije trebao biti i penal protiv Meksika koji nije dosuden Brazilu a trebao je biti - nego to da je Meksikanac nadmudrio Kovaca. ...Jedino je Kovac mozda trebao biti strpljiv - i vjerovat u to da ce Hrvatska zabiti gol, kao sto si sam vjerovao u Hrvatsku kada je Vlahovica zabio u 86-oj minuti Turskoj.

VL
Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
16:31 24.06.2014.

Cirkusant Ćiro je sa svojim momčadima ispao iz više liga nego što Kovač ima godina.Za savjet treba pitati Zlatka Kranjčara i trenere iza kojih stoje rezultati.

VL
GE
genšer
17:52 24.06.2014.

pletikosa nas na žalost koštao osminu finala,,prvigol kod brazila lopta putuje 5 sekundi,treči gol kontra brazila 30 metara špicc u njegov kut, i prvi gol meksikanaca na razini 12 godišnjeg golmana,,,stipe mi drag kao čovjek,dao puno za reprezentaciju i hrvatsku ali šubašić je mlađi,brži refleksi,igra nogom,izlazina centršute,brži...jednom rječju....bolji

VL
KE
kentie
15:26 24.06.2014.

darmar od toga da nisam kritizirao Pletikosu kao lošeg golmana kod mene stoji još poodavno...npr. prije sraza sa Islandom u baražu u Zagrebu molio, sam kumio, zapomagao plakao i što sve ne moleći Kovača da u utakmici ne stavi Pletikosu...i čudom nad čudima učini tako...i dobili mi Island sa dva nula...prije Brazila opet sam "navalio" i molio da čudaka Pletikosu ni pod sitno ni pod razno ne stavlaja na jedinicu na novom turniru...napisao sam tone razloga zbog čega on to ne zaslužuje...badava...posljedice te izbornikove tvrdoglavosti sad su tu i nepromjenjive...i nenadoknadive...pa po onoj omaldinskoj: rastanak se primakao, jel vam žao, jel vam žao,rastanak se primakao...

VL
GE
genšer
17:35 24.06.2014.

hmmmm dobro da Čiro nije ehglez,španjolac...tamo nebi imao ništa za komentirat..oni su prošli skupinu...pardo...nisu..ima nas 4 milijuna ,toliko je u engleskoj,njemačkoj,španjolskoj registriranih nogometaša,,,naš savez ima 100 milijuna kn engleski 20 milijardi...navodno je to "isto"!!

VL
A1
Ardo 1944
16:31 24.06.2014.

Samo diletant nije mogao zaključiti da greda neće dugo čuvati našu reprezentaciju od pogotka iz prvog poluvremena.Iz aviona se moglo vidjeti da je poraz neminovan.

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
18:22 24.06.2014.

U PM radi Pletikose ne gledamo finale ne sam Prventstva u Brazilu vec i u Austriji takodjer. Pletikosa nosi se iz repke sada a ne sutra.

VL
LK
Lopovi_KRADEze
14:57 24.06.2014.

Hrvat sam i neopisivo mi je zao sto smo ispali.. Nije problem sto smo ispali od bolje ekipe, problem je u tome sto smo se toliko dizali u nebo prije utakmice i bili neopisivo uobrazeni i prepotentni. Stoga par rijeci rijeci za postovanu uobrazenu tzv. "gospodu" navijace i igrace... Prije utakmice smo nadmeno, uobrazeno i sa omalovazavanjem pricali: " - Bolji smo, jaci smo idemo dalje sigurno - imamo recept za pobjedu - Bolji smo i individualno a imamo i bolji tim - Mandzukic je zabio golove i boljim golmanima od (golmana Meksika) - Smijali smo se B i H , radovali njihovom ispadanju i navijali za Nigeriju " Eto nam sada nase "kulture".

VL
MA
Marko820
15:39 24.06.2014.

Ovo je sramota sta nasa javnost i nasi strucnjaci govore, ako to uopce esu. Niko Kovac i njegov stozer je najbolje sta se moglo desit hrvatskom nogometu i dajte ljudima da na miru rade. Mi svih znamo da jucer da nismo dobro odigrali, ali vidi se da mi imamo puno posla i da smo u nekvim segmentnima u igri zaostali i to se mora polako nadoknadit. Niko Kovac to zna i to je vec reko kad je preuzeo mjesto ibornika, i sve strucnjaci koje se jave bilo bi bolje da sute a mediji pogotovo.

VL
GI
goran.ivancic.35
17:14 24.06.2014.

Zasto nisi upozorio Kovaca 3 dana prije utakmice sto tocno da Kovac radi!?

VL
Avatar tirolka
tirolka
17:58 24.06.2014.

Momčad čini , ne samo ekipa na terenu , i stožer kao i savez. Naravno sa svojim najvjernijim i vjernim navijačima. Kovač ima pravo nastaviti voditi Vatrene , ali uz jasno zacrtane ciljeve i odgovornosti. Transparentno , sve ostalo jee sukob interesa i nije dobro za Hrvatsku.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.