Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTI SLAVILI S 3:1

Medveščakov drugi poraz: U Ledenoj slavio i Lev

Medveščak Lev (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/8
10.09.2013.
u 21:49

- Moramo više igrati momčadski, a ne se oslanjati na individualne akcije. Jednostavno nismo imali kontrolu nad pakom. Moramo puno bolje - rekao je French.

I drugu utakmicu zaredom hokejaši Medveščaka iz Ledene su otišli bez ijednog boda. Nakon poraza protiv Rige u nedjelju (1:5), medvjedi su i jučer protiv Leva iz Praga (1:3) djelovali dosta bezidejno, nemoćno. Pogotovo je to izgledalo loše u napadu u situacijama pet na pet.

- U prvoj trećini smo bili u grču, našli smo svoj stil tek u drugoj trećini. Presudilo je naše isključenje i primljeni gol kod rezultata 1:1 – rekao je French i dodao:

- Zadovoljni sam jer naša igra je bila bolja nego u prve dvije utakmice, no brine me što smo imali samo 25 udaraca na gol. Moramo više igrati momčadski, a ne se oslanjati na individualne akcije. Jednostavno nismo imali kontrolu nad pakom. Moramo puno bolje.

Dobra stvar bio je Barry Brust, koji je pokazao da Medveščak uz Dekanicha ima još jednog sjajnog vratara.

- On je razlog zašto smo u prvoj trećini preživjeli. Treći gol malo je bio nesretan, no ne možemo mu zamjeriti – objasnio je French.

U odnosu na prošlu utakmicu trener Medveščaka u igru je uveo trojicu novih – vratara Barryja Brusta, braniča Marka Katica i napadača Nathana Perkovicha. S tribina je medvjede bodrio i bivši trener Marty Raymond, a igra medvjeda sigurno ga nije impresionirala.

Nakon 3. kola Medveščak je na 10. mjestu Zapadne divizije, sa tri boda. Iduću utakmicu Medveščak igra u petak protiv Slovana Bratislave.

- Imamo dva dana, gledat ćemo video i popraviti greške koje radimo. No, nećemo puno mijenjati naš stil - zaključio je French.

>> Viktor Krutov: U Zagrebu je dan utakmice blagdan kao 80-ih!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije