Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
4500 GLEDATELJA U LEDENOJ

Medveščak svladao Vitjaz i prekinuo niz od šest poraza

Medveščak Vitjaz
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/9
21.09.2015.
u 22:39

Trener Gordie Dwyer može biti zadovoljan borbenošću svojih igrača koji su na Vitjazova vrata pucali čak 44 puta. Sjajno je igrala i obrana, kojoj je dodatnu sigurnost dao vratar Danny Taylor sa 17 obrana.

Hokejaši Medveščaka prekinuli su niz od šest poraza u KHL-u. Medvjedi su u bučnom ozračju Ledene pred 4500 navijača pobijedili Vitjaz sa 3:1 (1:0, 0:0, 2:1), a pogotke za domaću momčad zabili su Jesse Saarinen, Geoffrey Kinrade i Radek Smolenak.

Trener Gordie Dwyer može biti zadovoljan borbenošću svojih igrača koji su na Vitjazova vrata pucali čak 44 puta. Sjajno je igrala i obrana, kojoj je dodatnu sigurnost dao vratar Danny Taylor sa 17 obrana. Medveščakov čuvar mreže koji se ozlijedio na utakmici sa Sibirom na led se vratio nakon tri tjedna pauze.

Peta ovosezonska pobjeda sigurno će vratiti miru u svlačionicu zagrebačke momčadi koja nakon 12 utakmica ima 16 bodova na tablici zapadne konferencije, deset manje od vodećeg CSKA. Medvjedi sada idu na dva gostovanja u Rigu kod Dinama (23. rujna), te u Moskvu kod Spartaka (25. rujna). U Ledenu se vraćaju 28. rujna kada su domaćini Traktoru iz Čeljabinska.

>> Medveščak primio sedam komada: Peti poraz u nizu i katastrofalna igra upalili alarm u brlogu

Komentara 2

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
10:04 22.09.2015.

Tak treba igrat do zadnjed atoma snage i utakmice će se dobivat, a ak igraju "lako ćemo" onda bolje nek igraju juniori !!!!

Avatar Vucibatina
Vucibatina
16:20 22.09.2015.

Dobra tekma !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije