Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U LEDENOJ

Medveščak izgubio i zakomplicirao situaciju uoči doigravanja

Medveščak - Innsbruck
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
21.01.2018.
u 23:30

Do kraja regularnog dijela utakmice Medveščak ima još tri utakmice. Za dva dana ugostit će vodeće Vienna Capitalse, a potom gostuje kod Fehervara (26. siječnja) i Znojma (28. siječnja).

U susretu 41. kola regionalne EBEL lige u hokeju na ledu Medveščak je u Ledenoj dvorani Doma sportova izgubio od Orli Znojma 3-4 (1-0, 0-3, 2-1) upisavši drugi uzastopni domaći poraz.

Medvjedi su u petak minimalno izgubili od Vienna Capitalsa 1-2, a večeras i od Znojma 3-4 zakompliciravši svoju poziciju u samoj završnici sezone.

Medveščak je usprkos porazu ostao šesti sa 58 bodova, bodom više od Graz 99ersa na sedmom mjestu, te dva boda više od Dornbirna na osmoj poziciji. Međutim, devetoplasirani Sudtirol Alperia sada ima tri boda manje, a do kraja regularnog dijela sezone još su tri kola.

Medvešak je dobro ušao u utakmicu i nakon prve trećine vodio je 1-0 golom Netika (13:22). Nažalost, gosti su u drugoj dionici okrenuli rezultat s tri gola, a strijelci su bili Nemec (21:45), Novak (27:26) i Mrazek (33:32). Korak bliže pobjedu gosti su stigli u 44. minuti kada je Raska zabio za 4-1. Olden (51:44) i Netik (59:47) vratili su nadu, ali za više nije bilo dovoljno vremena.

Do kraja regularnog dijela utakmice Medveščak ima još tri utakmice. Za dva dana ugostit će vodeće Vienna Capitalse, a potom gostuje kod Fehervara (26. siječnja) i Znojma (28. siječnja). 

Ključne riječi

Komentara 1

ČI
čikaga
17:09 22.01.2018.

Hvala bogu da ta lakrdija prestane. To nam je svima žao radi toliko domaćih igrača u klubu. I tu se lova dobro obrče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije