Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog zatvorene Arene
Povratak na članak

Medveščak bi mogli čak i izbaciti iz EBEL-a

U projekt utakmica u Areni već smo ulupali milijun kuna. Bilo bi jako neozbiljno da nam ne daju igrati, kažu u Medveščaku

Komentari 4

Avatar Kiko ® DINAMO
Kiko ® DINAMO
19:43 04.01.2011.

Kako dobro i igrate ja vam nebi ni dao da igrate u Areni Zagreb...

VL
KT
Kralj Tomislav
19:53 04.01.2011.

kiko kao prvo bore se i posteno odraduju svoj posao, usput..... imaju vec vise prodanih ulaznica na svojim utakmicamo, nego dinamo od postojanja HNLa...... zato ne prdi, Medvjedi su suzluzili te cetri utakmice u Areni...... samo naprjed Medvjdi.....

VL
IV
ivanhorvat2001
20:13 04.01.2011.

podici tuzbu onome s kime su sklopili ugovor, vjerojatno direktorom arene, naplatiti sve eventualne gubitke, a on nek se snalazi. bandicevo \"delanje\" polako dolazi na naplatu.

VL
PR
pravaistina88
20:40 04.01.2011.

pa dobro to kaj se u ovoj zemlji događa prelazi već svaku jebenu mjeru kad ćete više vi pajaci ispred monitora izać van i pokazat da niste baš tolki kreteni kakvim vas rade? pa jebote, kako može privatna firma upravljatiati objektom koji je izgrađen iz javnih sredstava?! zašto je to moguće smao u hrvatskoj, 1000 takvih sranja iz dana u dan. Dao bog da nas Srbija opet napala i sve porobila, sami nismo u stanju imat državu. Treba Hrvate izbrisat s lica zemlje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.