Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko je bio u rudniku

Među spašenim rudarima navijač Colo Cola i bivši reprezentativac Čilea

\'Trapped miner Omar Reygadas (C) holds up a flag of the Colo Colo soccer team as he is wheeled to a field hospital after reaching the surface to become the 17th to be rescued from the San Jose mine i
Reuters
14.10.2010.
u 16:22

Nakon 69 dana provedenih pod zemljom, sva 33 čileanska rudara uspješno su spašena.

Akcija je trajala 22 sata, a svaki je rudar na poseban način proslavljao svoj izlazak iz rupe. Rudar Omar Reygadas spašen je 17., a milijuni ljudi širom svijeta vidjeli su za koji klub navija. Dok je prebacivan u vozilo hitne pomoći, razvio je zastavu nogometnog kluba Colo Cola.

Među spašenim rudarima, 27. po redu, bio je i bivši čileanski nogometni reprezentativac Franklin Lobos. Za Čile je igrao u kvalifikacijama za OI 1984. u SAD-u.

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:39 14.10.2010.

Postanite dio POWERPLAY MANAGER zajednice! Najbolji manager online, zasad ima hokej i nogomet, a u bliskoj budućnosti dolaze i mnogi drugi sportovi (tenis, formula 1, rukomet…)! Budite manager svoje nogometne ili hokej ekipe i u ovoj dinamičnoj i uzbudljivoj igri pobjedite ostale managere! Registracija: http://www.powerplaymanager.com/r21184

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije