Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za 138 sekundi

Mayweather razbio i rasplakao Japanca te kući odnio 9 milijuna dolara

Floyd Mayweather - Tenshin Nasukawa
Foto: Reuters/Pixsell
31.12.2018.
u 17:22

Mayweather je na ekshibicijski boksački meč kasnio dva sata, a onda je za samo 138 sekundi sredio talentiranog Japanca i zaradio devet milijuna dolara

Floyd Mayweather (41) sudjelovavao je u boričakom spektaklu na Rizinovom turniru. Suparnik američkom boksaču u japanskoj Saitama Areni bio je domaći 20-godišnji kikboksač Tenshin Nasukawa.

Mayweather je na ekshibicijski boksački meč kasnio dva sata, a onda je za samo 138 sekundi sredio talentiranog Japanca i zaradio devet milijuna dolara.

Floyd Mayweather - Tenshin Nasukawa
1/15

Amerikanac je već u startu borbe pokazao silovitost te s više snažnih udaraca slomio otpor mladog Tenshina. Trener japanskog borca u ring je bacio bijeli ručnik te je prekinuta borba. Nasukawa je počeo plakati, a Mayweather ga je pokušao utješiti.

- Glavu gore, želim da i dalje ima podršku navijača, sjajan je dečko i veliki prvak. Obojica smo i dalje neporaženi, a ovo napravio da zabavim Japance. Oni su željeli ovu borbi i to smo im omogućili - rekao je Mayweather.

Kikboksač Tenshin Nasukawa nije izgubio ni jednu profesionalnu borbu, baš kao i Mayweather. Vjerovao je kako može nadjačati slavnog Amerikanca, pa se zbog toga na kraju i rasplakao.

Komentara 7

MP
mpetro35
18:58 31.12.2018.

ne znam za što je japanac talentiran ali za boks baš i nije ...

MA
maltez
19:42 31.12.2018.

Mali napuhanko umislio da se zna boksati. Znam jednog našeg takvog.

JU
juma
19:33 31.12.2018.

Imao je sanse koliko i mis protiv macke. Boks je, dok se samo bori po tim pravilima, iznad svih borilackih sportova i tu nitko nema realne sanse. Trebao je bar pokusati nekim drugim udarcima, a on isao s ovim boksati? Prosjecan kick boxer protiv vrhunskog boksaca i jos ide s njim boksati. Mayweather bi ga u boksu sigurno pobijedio i da su mu jednu ruku vezali za ledja. Tolika je razlika u klasi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije