Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazi iz Hrvatske
Povratak na članak

MAX Vranković: Puno sam zarađivao, ali puno i trošio

– Želim se odseliti zbog djece, ali i zato što za mene u hrvatskoj košarci nema mjesta.

Komentari 6

AN
ankicascreiber
20:02 20.10.2011.

jos jedan HDZovac koji poskazuje svoje domoljublje po principu hvali hrvatsku ali moji novci i moj zivot nemaju veze s hrvatskom.

VL
AN
ankicascreiber
20:53 20.10.2011.

sto je sto udarate minuse. Mogli bi i mi biti kao amerika, samo da nemamo ovu neokomunisticku birokraciju politicki kadar koji kao paraziti unistavaju Hrvatsku. HDZ je ponajvise kriv za to, oni su izmislili cuvare drzavnog pecata i unistili Plivu.

VL
AN
ankicascreiber
21:17 20.10.2011.

ako stojko tako misli da je bolje u americi, zasto se ne zalaze da bi se neke americke vrijednosti uvele u Hrvatsku. Kada bi ameri imali toliko politickih komesara po razlicitim bezveznim drzavnim uredima bila bi revolucija. Nema sanse da bi ameri stajali pola sata u redu za bezvezni pecat javnog biljeznika i pri tome platili to 40 dolara.

VL
AN
ankicascreiber
22:43 20.10.2011.

Pliva je bila Hrvatska Amerika. Bez stranih kredita, samo na svojoj akumulaciji hrvatska pamet napravila je ono sto su ameri kupovali i cemu su vjerovali. Vrankovic je vikao \"za cacu zna se\" dok mu je caca sa svojom politickom bandom rasturao Plivu. Nasilo gurao u Plivu svoje politicke pulene. Sada Stojko bjezi u ameriku, ne svida mu se hrvatska koju mu je caca napravio.

VL
OD
otac_domovine
09:42 21.10.2011.

Svaka čast ankice. Imam nultu toleranciju za ove koji se busaju da vole Hrvatsku, ali im plaće od 1000-1500 Eura nisu dovoljne jer oni žele 10k Eura i kuću na 3 kata. Pa kad im dođeš u posjet u USA onda kukaju kako vole Hrvatsku, ali da bi se vratili nema šanse. Jer eto u RH se živi loše. Pa koga vi volite? O čemu pričate-djeca i unuci će vam biti Amerikanci. Zar se tako voli Hrvatska?

VL
OB
-obrisani-
16:46 21.10.2011.

POGLEDAJTE KAKO ZARAĐIVATI NA KLADIONICI!!! SKENIRANI LISTIĆI! UKUPAN PROFIT 26 000 KN DO SADA! SAMO NORMALNI PAROVI! Dajem BESPLATNO sistem za klađenje (na čak 12 stranica s dokazima i primjerima) onima koji uplate pretplatu. Dajem i popust za nove korisnike, požurite dok još vrijedi (sistem gratis i popust na pretplatu!) VODIM BLOG: N E S I G U R A N 1 X 2 . B L O G E R . H R i mjesečno ostvarujem i do 5000 kn profita s prosječnim ulogom od 350 kn. Ako je netko zainteresiran neka posjeti moj blog na kojem je i mail: M A N E K E N 1 X 2 @ G M A I L . C O M Nije lako, vali ako uvedete strogu disciplinu u svoju glavu što se tiče klađenje vidjetvv ćete značajan pomak (naravno ako imate nešto u glavi). Pozdrav i sretno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.