Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLIČITI KRITERIJI
Povratak na članak

MAX! Kuća slavnih opet ignorirala Kukoča, na listi Divac, Schmidt...

Zašto nema Kukoča na toj listi, iako je po biografiji i sportskim uspjesima veći od mnogih nominiranih?

Komentari 4

PE
pelinkovac
15:00 14.01.2013.

jedan je Drazen Petrovic.ovaj skrti Kukoc ni ne treba opce da unidje u kucu slavnih,nek mu brat Divac pomogne za 20 godina mozda i ufura unutra poltron ..

VL
Avatar Tiran
Tiran
18:24 14.01.2013.

Ima vremena i za Pink Panthera...svake godine se nagrade dodjeljuju

VL
RA
rafaell
19:52 14.01.2013.

Toni je igrao u Hajduku,pobjedio Zorana Primorca,s POP 84 sam uništio Barcu,platio milijune Benetonu da ode u Bullse,bio je najveća i najaktraktivnija zvjezda Europe,a i najbolji košarkaš ispred Petrovića,Rađe,Divca,besprijekornog karaktera bez i najmanje mrlje,sportaš i čovjek trebao bi biti najveći primjer svakome

VL
JO
jolly
13:12 15.01.2013.

Da se u hrvatskoj reprezentaciji trudio kao u jugoslavenskoj još bi čovjek i nešto rekao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.