Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATJAŽ KEK:
Povratak na članak

Lider prvenstva, pun Poljud, veliko rivalstvo... što možeš poželjeti više?!

'Na Poljudu moraš biti 120 posto spreman da prihvatiš dosta agresivan način igranja domaćina.'

Komentari 13

Avatar Arsia_magica
Arsia_magica
11:41 31.10.2015.

'Na Poljudu moraš biti 120 posto spreman da prihvatiš dosta agresivan način igranja domaćina.' kaže Kmek koji je protiv dinama igrao sve samo ne nogomet..ono sto je rijeka igrala protiv dinama je apsurd

VL
NF
nf
00:34 31.10.2015.

S kim hajduk igra ligu prvaka sljedeci tjedan?

VL
DO
dodotatino
19:57 31.10.2015.

Što poželjeti kako tko. Navijači Najduga pobjedu i da i dalje uživaju kao prvi na tablici. Ovi koji će dijeliti pravdu boga mole da Hajduk nekako donese loptu u kazneni prostor da mogu dosuditi elver i spasiti živu glavu izz Splita. Rijeka bod da se ne ponovi Park mladeži i da ne moraju povući ručnu zbog sigurnosti. Policija da Najdug ne izgubi jer onda im borci za pravdu pale aute a oni ne smiju prijaviti Ranku Ostojić zvanom tragač za šogoricom jer je to moguća izborna baza. Lalovac i Baldasar neće niti pratiti utakmicu nego dijeliti letke i moliti da dobiju izbore zbog reprograma kredita. Jedino će Mamić navijati za poraz obadvije opcije ali ne Mamić iz Zagreba nego lokalni Mamić jer onda dionice gube dodatno na vrijednosti, Baldasar i Lalovac odlaze i dionice koje su čudom postale državne idu u prodaju. Mamić ih kupuje i postaje većinski vlasnik.

VL
PU
Pukovnik10
23:44 30.10.2015.

na prvom ste mjestu sada,dušmanima suze teku,neka šolta spremi momke da pregaze snažnu rijeku.

VL
RA
raunig1
10:04 31.10.2015.

Hžv

VL
VI
viluk007
13:48 31.10.2015.

Kada bi netko sada ponudio okladu hajdukovcima "tko će biti prvak ove godine" mislim da bi lako zaradio puno love, svi bi nasjeli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.