Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATJAŽ KEK:

Lider prvenstva, pun Poljud, veliko rivalstvo... što možeš poželjeti više?!

Poljud, Torcida
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/8
30.10.2015.
u 23:30

'Na Poljudu moraš biti 120 posto spreman da prihvatiš dosta agresivan način igranja domaćina.'

Nakon dugog niza godina jadranski derbi osim standardnog rivaliteta nudi i borbu za sam vrh ljestvice, a da se ne radi samo o ljetnim mjesecima. Rijeka gostuje na Poljudu na dan Svih svetih, a mnogobrojni navijači hodočastit će pogledati dvoboj bilih i bijelih. Kako god jadranski derbi završi, ove dvije ekipe će se i dalje nalaziti na jednoj od prve dvije pozicije s obzirom da je Dinamo izgubio od Splita.

Matjaž Kek nakon Dinama silno je motiviran za još jednu pobjedu koja znači još jedan korak na ljestvici.

- Lider prvenstva, pun Poljud, veliko rivalstvo... što možeš poželjeti više za jedan motiv i izazov za odigravanje prave utakmice kako bi došao do onoga što želiš. Sama pozicija Hajduka govori sve o njima, oni su s par pojačanja napravili pravi posao, a posebno se kod ove ekipe vidi ruka trenera - nahvalio je protivnika trener Rijeke koji je svjestan kako na Poljudu mogu igrati samo najspremniji igrači. 

- Nekoliko igrača ima još malo problema, vraćaju nam se Lešković i Balaj, a utakmica u Opatiji odnijela nam je Jugovića. Na Poljudu moraš biti 120 posto spreman da prihvatiš dosta agresivan način igranja domaćina.

Marko Vešović u zadnjoj utakmici na Poljudu postigao je pobjednički pogodak u utakmici u kojoj je Rijeka bila blijeda, no u završnici je iskoristila dekocentraciju Hajduka. Vešović zna da je sada puno veći ulog i neizvjesnost.

- Prava utakmica, još jedna u nizu i možemo reći europska kakve igrači vole. Utakmica koja nosi malo više adrenalina te neizvjesnoti, a mi se želimo pokazati u  pravom svijetlu. Motivirani smo nastaviti naš niz i spremit ćemo se jer znamo što nas čeka. Želimo se vratiti u Rijeku s pozitivnim rezultatom - smatra Vešović kojega motivira igranje pred popunjenim tribinama.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Rijeka je financijski moćnija od nas, a jedva čekamo početak derbija

Komentara 13

Avatar Arsia_magica
Arsia_magica
11:41 31.10.2015.

'Na Poljudu moraš biti 120 posto spreman da prihvatiš dosta agresivan način igranja domaćina.' kaže Kmek koji je protiv dinama igrao sve samo ne nogomet..ono sto je rijeka igrala protiv dinama je apsurd

NF
nf
00:34 31.10.2015.

S kim hajduk igra ligu prvaka sljedeci tjedan?

DO
dodotatino
19:57 31.10.2015.

Što poželjeti kako tko. Navijači Najduga pobjedu i da i dalje uživaju kao prvi na tablici. Ovi koji će dijeliti pravdu boga mole da Hajduk nekako donese loptu u kazneni prostor da mogu dosuditi elver i spasiti živu glavu izz Splita. Rijeka bod da se ne ponovi Park mladeži i da ne moraju povući ručnu zbog sigurnosti. Policija da Najdug ne izgubi jer onda im borci za pravdu pale aute a oni ne smiju prijaviti Ranku Ostojić zvanom tragač za šogoricom jer je to moguća izborna baza. Lalovac i Baldasar neće niti pratiti utakmicu nego dijeliti letke i moliti da dobiju izbore zbog reprograma kredita. Jedino će Mamić navijati za poraz obadvije opcije ali ne Mamić iz Zagreba nego lokalni Mamić jer onda dionice gube dodatno na vrijednosti, Baldasar i Lalovac odlaze i dionice koje su čudom postale državne idu u prodaju. Mamić ih kupuje i postaje većinski vlasnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije