Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER RIJEKE
Povratak na članak

Matjaž Kek komentirao suđenje i poslao poruku Dinamu

- Dva kluba koji su posljednjih godina najveći rivali. Sigurno da nam u ovoj situaciji predstoji neizvjesna utakmica, ali susret koji nosi izazov i suparnika kojega poštujemo i cijenimo - rekao je Matjaž Kek

Komentari 18

MA
Magnificus
09:58 10.08.2017.

ne može kek a da ne bude kmek i da ne plače zbog suđenja! rijeka je ovako grubo igrala i lani, ali su joj suci gledali kroz prste, a i sreća ih je mazila pa nije bilo nervoze kao protiv osijeka. ove godine odlazak par igrača i ozljede kojih lani uopće nije bilo žestoko je uzdrmao rijeku, jedina šansa u petak im je što se dinamo jako polako diže nakon odlaska trenerskog luzera peteva koji ih je uništio svojim vođenjem, ali i takav dinamo je zabio 3 komada hajduku

VL
DU
Deleted user
01:19 10.08.2017.

pametan je kmek i ne zaboravlja ko je reku izvukao od prosječnosti a da hajduku naudi

VL
DI
Dinamo1977
10:34 10.08.2017.

Igrate najpljaviji nogomet, najbezobraznije igrace imate, al zato ce te sutra petardu popit

VL
PU
puniša
12:46 10.08.2017.

prošle godine su svi natezali za Rijeku da bude prvak....ove godine kada se brani titula prvaka biti če malo teže... Niti je Kek extra trener niti je Rijeka extra ekipa...zašto? Odnosi u svlačionici nisu idealni...Uprava je prodala Ristovskog (protiv njegove volje) i igrači su minirali utakmicu protiv Osijeka..Namjerno napravljen penal i 2x crveni karton...Sad je pitanje..Dali miniraju upravu ili Keka.. Pa pogledajte snimke..vešović ima od oštrog starta opomenu i nakon 3. minute igra namjerno rukom i čudi se "krsti" i nije mu jasno(pa to ne rade igrači u 4, ili 5. ligi) Za takav potez bi od kapetana trebao dobiti šamar u svlačioni.. Kek je morao napustiti Rijeku na kraju sezone, ne dajem mu nikakve izglede da ostaje do kraja prvenstva..d.o nove godine i to ako.

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
22:33 09.08.2017.

Kako je nama pravim hrvatima težko u našim domoljubnim balkanskim dusama jer moramo sutke slusati ovog sjajnog europskog trenera koji nas pored nogometa ući i kulture, reda i rada.

VL
CI
cijalu
14:26 10.08.2017.

Netreba biti bahat ,Kek pokušava ulogu favorita prebaciti na Dinamo i tako motivirati igrače jer je oslabljen i toga je svjestan. Olmo treba igrati u početnih jedanest zajedno s Ćorićem , a Antolić treba biti rezerva i onda neče bitiiti rupe u sredini terena.

VL
KT
KTM
12:09 10.08.2017.

Najviše je razmišljao o tebi i o tvojoj Škodi favorit malo truloj prvi vlasnik prvi lak nikad udarana

VL
BU
Bubalamala
09:33 10.08.2017.

Sve mi se čini da je sudac u Osijeku već razmišljao o derbiju na rujevici !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.