Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER RIJEKE

Matjaž Kek komentirao suđenje i poslao poruku Dinamu

Matjaž Kek
Foto: Davor Javorović/Pixsell
09.08.2017.
u 22:22

- Dva kluba koji su posljednjih godina najveći rivali. Sigurno da nam u ovoj situaciji predstoji neizvjesna utakmica, ali susret koji nosi izazov i suparnika kojega poštujemo i cijenimo - rekao je Matjaž Kek

Nogometaši Rijeke u petak (Stadion HNK Rijeka, 19 sati) dočekuju Dinamo u derbiju 5. kola Hrvatski telekom Prve lige. Riječki nogometaši lani su neke od najboljih predstava pružali protiv zagrebačkog sastava, a derbi je ove sezone stigao u ranoj fazi.

- Dva kluba koji su posljednjih godina najveći rivali. Sigurno da nam u ovoj situaciji predstoji neizvjesna utakmica, ali susret koji nosi izazov i suparnika kojega poštujemo i cijenimo - rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, na konferenciji za novinare.

- Izazovan derbi koji iziskuje prave pripreme. Veseli pun stadion, još kada dolazi ovako jak protivnik to znači da moraš dati sve od sebe. Dinamo je jedan od jačih suparnika koji je u posljednje vrijeme stigao na Rujevicu. Siguran sam da ćemo naći 11 igrača koji će ići na glavu za ovaj klub jer jedino tako možemo funkcionirati. I kada je najteže moramo biti zajedno - ustvrdio je trener Rijeke.

Matjaž Kek
1/15

Osvrnuo se i na suđenje u Osijeku gdje je Rijeka u ponedjeljak pretrpjela poraz.

- Suđenje nam ne daje nam za pravo da reagiramo na takav način kao što smo reagirali u Osijeku. Čudi me da nam netko tko je najmanje prozvan dijeli moralne lekcije. Vidjelo se kakvo je suđenje. Ne dopuštam da gubimo kontrolu i da netko počne sumnjati u ovu Rijeku - rekao je Kek.

Utakmicu protiv Dinama najavio je i Josip Elez.

- Ovo je derbi kojega svi očekujemo. Ovo je utakmica u kojoj ne treba dodatan motiv. Znamo da će biti pune tribine i dati nam podršku, moramo samo biti onakvi kakvi smo bili dosad. Zaboraviti na poraz u Osijeku i okrenuti se novoj utakmici. Nitko ne može imati veću motivaciju od nas - rekao je Josip Elez.

Komentara 18

DU
Deleted user
01:19 10.08.2017.

pametan je kmek i ne zaboravlja ko je reku izvukao od prosječnosti a da hajduku naudi

MA
Magnificus
09:58 10.08.2017.

ne može kek a da ne bude kmek i da ne plače zbog suđenja! rijeka je ovako grubo igrala i lani, ali su joj suci gledali kroz prste, a i sreća ih je mazila pa nije bilo nervoze kao protiv osijeka. ove godine odlazak par igrača i ozljede kojih lani uopće nije bilo žestoko je uzdrmao rijeku, jedina šansa u petak im je što se dinamo jako polako diže nakon odlaska trenerskog luzera peteva koji ih je uništio svojim vođenjem, ali i takav dinamo je zabio 3 komada hajduku

DI
Dinamo1977
10:34 10.08.2017.

Igrate najpljaviji nogomet, najbezobraznije igrace imate, al zato ce te sutra petardu popit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije