Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Debitirao za Juventus

Mandži nije priznat pogodak: 'Nije dobio dovoljno kvalitetnih lopti'

Mario Mandžukić
Foto: Screenshot
1/2
26.07.2015.
u 12:06

- Iako nismo dugo zajedno, vidi se da su Dybala i Manžukić klasni igrači. Što ćemo više igrati i trenirati zajedno, to ćemo biti bolji

Borussia je u subotu u pripremnoj utakmici pobijedila Juventus sa 2:0. Pierre-Emerick Aubameyang zabio je prvi pogodak na utakmici,a  priču je  sjajnim golom potvrdio Marco Reus, kojeg želi dovesti Arsenal, u 64. minuti.

Bio je to susret u kojem je svoje prve minute u dresu Juvea upisao Mario Mandžukić koji je na terenu proveo 56 minuta. Nije se Mandžo proslavio, nije odigrao debi za pamćenje, ali tek je početak i hrvatski reprezentativac hvata formu. U 21. minuti Mario je zatresao mrežu, ali mu pogodak opravdano nije priznat jer je bio u zaleđu.

- Dybala je dečko sa sjajnim tehničkim sposobnostima. Danas mu nije bilo jednostavno, ali i on i Morata su bili dobri. Mandžukić nije dobivao dovoljno kvalitetnih lopti prema naprijed, ali se dobro kretao, rekao je trener Juventusa Massimiliano Allegri.

Alvaro Morata, Mandžin partner u napadu, vjeruje da će vrlo brzo sve sjesti na svoje mjesto.

- Iako nismo dugo zajedno, vidi se da su Dybala i Mandžukić klasni igrači. Što ćemo više igrati i trenirati zajedno, to ćemo biti bolji i bolje ćemo se razumjeti, rekao je Morata.

>>Mandžukić se nije proslavio u debiju, Juventus izgubio od Borussije

Komentara 3

ED
Edomajka
03:02 27.07.2015.

E ova dvojca su pravi Hrvati. Ne znam tko je gori novinar ili ovi komentatori.

KS
krao_sam
14:40 26.07.2015.

koliko njemu treba lopti da potrosi da postigne zeljeni cilj. mamicev igrac i ljubimac,bio i ostao.

KI
kiklop5
13:12 26.07.2015.

Taj mandzo sto je igrao igrao nula igrač

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije