Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Wuhan

Martić svladala Peterson i izborila treće kolo

Petra Martić
Foto: Reuters/Pixsell
24.09.2019.
u 11:10

U 3. kolu Martić će igrati protiv pobjednice susreta između Ruskinje Veronike Kudmertove i Švicarke Belinde Benčič.

Hrvatska tenisačica Petra Martić plasirala se u 3. kolo WTA turnira u Wuhanu. U 2. kolu je nadigrala Šveđanku Rebeccu Peterson sa 6:0, 3:6, 6:1 nakon sat i 52 minute igre.

Nakon što je projurila prvim setom, Martić je zapala u probleme sredinom drugog seta zbog čega se za pobjedu protiv Peterson morala nešto duže zadržati na terenu.

Kod rezultata 3:3 Martić je propustila dvije break-lopte na servis Šveđanke da bi zatim u sljedećoj igri pokleknula na svome početnom udarcu pa je Peterson stigla do prednosti od 5:3 i servisa za drugi set.

Martić je u trećem setu ponovno bila dominantna. Nakon što je svaka igračica zadržala svoj početni udarac u prva dva gema, Martić je osvojila posljednjih pet igara i stigla do nove, 15. uzastopne pobjede u susretu koji je igran u tri seta.

U 3. kolu Martić će igrati protiv pobjednice susreta između Ruskinje Veronike Kudmertove i Švicarke Belinde Benčič.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar southman
southman
11:13 24.09.2019.

Bravo Petra !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije