Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA U BILBAU

Markota i društvo u štrajku: Obećane su nam stvari koje se nikad nisu dogodile

'16.09.2013., Arena Stozice, Ljubljana, Slovenija - Europsko prvenstvo u kosarci Eurobasket Slovenia 2013, drugi krug, grupa F, Hrvatska - Grcka. Damir Markota. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
22.03.2014.
u 14:00

- Obećane su nam stvari koje se nikad nisu dogodile. Mediji znaju više od nas igrača. Klub ne pokazuje poštovanje prema nama - istaknuo je kapetan Bilbaa Alex Mumbru.

Košarkaši Bilbao Basketa, među kojima su i tri Hrvata - Fran Pilepić, Damir Markota i Zoran Vrkić, odlučili su kako će od ponedjeljka stupiti u štrajk zbog toga što vodstvo kluba nije ispunilo dana obećanja.

Španjolski klub trenutno se nalazi na 11. mjestu u Endesa ligi s omjerom 9-14, a u nedjelju ih čeka vodeća momčad lige, madridski Real. Nakon te utakmice igrači kreću u štrajk.

- Obećane su nam stvari koje se nikad nisu dogodile. Mediji znaju više od nas igrača. Klub ne pokazuje poštovanje prema nama - istaknuo je kapetan Bilbaa Alex Mumbru.

Hoće li ipak klub do ponedjeljka naći rješenje i spriječiti štrajk ostaje nam da vidimo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije