Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLADOLJEV I MARAS:
Povratak na članak

Bandić će Mamiću prepustiti Dinamo, to se mora spriječiti

Maras je od Gradske skupštine i gradonačelnika Milana Bandića tražio je da "sačuvaju vrijednost grada Zagreba te da zaustavi prodaju jednoj osobi koja taj klub iskorištava godinama i desetljećima".

Komentari 16

OV
ovrhovršitelj
11:39 22.03.2018.

Da i u čemu je problem, očito da bogataši u hr nisu poželjni, ali uhljebnička banda je...

VL
MK
mksdk
12:15 22.03.2018.

Sladoljev i Maras nemaju nikakvo pravo govoriti tko ima pravo voditi Dinamo.

VL
Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
12:20 22.03.2018.

pa neka lijepo grad ZG odriješi kesu i kupi 50% udjela u dinamu...ako se osjeća sposobnim voditi ovakav klub!

VL
DU
Deleted user
12:12 22.03.2018.

Vidim da brigu o Dinamu vode oni koji mrze Dinamo. Kada se ponude dionice na prodaju neka Maras zavrrrrti i kupi koliko želi. Gdje je problem osim što partizanija hoće da dobije džaba. Kupite dionice i stvar riješena

VL
MA
..Marsijanac
17:48 22.03.2018.

Pa nije Dinamo Bandicev da ga moze bilo kome pokloniti. Kupite dionice kad pristignu i prestanite blebetati vec jednom.

VL
Avatar javorko
javorko
12:18 22.03.2018.

ljudi nesto je vrijeme da nauciti vidim da jos zivite u dubokome socijalizmu da vi ne možete i necete naucit da onaj tko ima novac taj je vlasnik taj je gazda a ne onih kojih je više!!sto ekipa zeli hocete dinamo može cijena je tolika i toliko imate novac?ok kad ga pokazete dinamo je vas,...it is very simple rule

VL
CV
cvitanich
16:59 22.03.2018.

Kakva jeftina demagogija, kakav populizam, kakve isprazne parole i floskule začinjene s pokojom dosjetkom velikog filozofa i mislioca s javne televizije - Joška Jeličića. Vratimo povjerenje u nogomet, vratimo navijače, sponzore... Uklonimo iz klubova uprave koje imaju optužnice, Hajduk živi vječno i slične doskočice... Klub u gradu koji muku muči s pitkom vodom, smradom zbog neriješenog problema odlaganja otpada, nezaposlenošću, gdje propadaju giganti kao Dalmacijavino, škver, Brački kamen – klub u gradu s hrpom egzistencijalnih životnih problema je, budimo realni i pošteni - opljačkan i uništen, godinama poslujući s blokiranim računom (ali tu nema DORH-a, USKOK-a, PNUSKOK-a, porezne i sportske inspekcije, nema Cvitana, Bajića)... Nema medijskih pamfleta i svakodnevnog ispiranja mozga, emisija na javnoj televiziji, stanki u Saboru... Na Banovini se ne prosvjeduje zbog propadanja škvera, Dalmacijavina, Galeba, Bračkog kamena, ali se prosvjeduje i ultimativno traži da Hajduk od Grada dobije kredit, da mu financira sve potrebe, plaća obveze prema CERP-u, komunalne naknade i doslovno sve druge obveze... Premijer poklanja Gradu Splitu 5 milijuna kuna koje je Hajduk bio dužan hrvatskoj državi... Svo ovo vrijeme hajke na Dinamo, godinama Hajduk parazitira na grbači poreznih obveznika Grada Splita, ali i poreznih obveznika hrvatske države.

VL
CV
cvitanich
16:53 22.03.2018.

Gospon Sladoljev, zar ste Vi u Saboru plaćeni tolike novce da tamo sjedite kao drvo i povremeno prosipate grandiozne mudrosti o isušivanju močvare + Jeličićeve dosjetke o hrvatskom nogometu? Možete Vi i bolje... Za ove novce koje svaki mjesec primate, kad toliko volite o nogometu, dajte si malo truda pa malo istražite aferu ''pošteno suđenje'', slučaj ''svastika na Poljudu'' (pitajte Orepića i Ostojića, možete i Jovanovića), poslovanje Hajdukovih uprava od 90-tih naovamo... Mogli biste puno toga zanimljivog otkriti. A nogometni savez je JEDINI sportski savez u Hrvatskoj koji ne prima niti jednu lipu iz državnog proračuna, niti od državnih i javnih poduzeća, već se isključivo samostalno financira od ogromnih iznosa UEFA-e i FIFA-e za sudjelovanja na velikim natjecanjima, privatnih sponzora i marketinških prava. I taj savez, po Vama, treba provjetriti, odnosno dobro proluftati!!! Za razliku od npr. megauspješnog košarkaškog saveza koji valjda funkcionira besprijekorno na čelu s Dinom Rađom (koji je prethodno dotukao KK Split na čijem čelu je bio) , Vrankovićem, Skelinom... Zašto tamo ne inzistirate na promjenama? Tamo nema para ili...??? A i nije toliko politički oportuno i ne pali tolike mase kao što je slučaj s nogometom, pa se ne isplati, zar ne? HŽV!

VL
ZG
zg223
14:50 22.03.2018.

ovi pricaju kao da ce mamic kupit klub i kao da clanovi uprave biraju sami sebe,nista se ne pita 150 skupstinara koji su nedavno izabrali i novog predsjednika uprave kođomana?

VL
AM
a.m.t.
14:44 22.03.2018.

budu se dogovorili

VL
Avatar southman
southman
11:08 22.03.2018.

Trebao mu ga je odavno prodati, a ne da svake godine troši 70 mil. kn poreznih obveznika bez ikakve kontrole i smisla. Sada kada bude trošio svoje ( ako ne ode prije toga u zatvor ) propast će za godinu dana a sa njim i dinamo "na veselje" svih onih koji ga i dan danas brane !

VL
SI
siskic
11:02 22.03.2018.

a šta ste od lupeža očekivali...gadljivo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.