Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski talent

Hezonji se ispunila želja da igra u Beogradu: Zvezda kvalitetom odskače u ABA ligi

Mario Hezonja
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
19.03.2015.
u 14:09

Hezonja je potvrdio da je postojala mogućnost da karijeru nastavi u Partizanu, ali to su bili samo razgovori, ništa konkretno.

Mladi hrvatski košarkaš Mario Hezonja stigao je sa svojom Barcelonom u Beograd gdje će u sklopu Eurolige zaigrati protiv Crvene Zvezde. Talentirani igrač bio je 'najtraženija roba' među novinarima, a rekao je da je sretan što će igrati u Beogradu.

- Prošle sezone mi je najdraže bilo doći u Pionir i igrati protiv Partizana. To mi je bila velika želja. Sada sam prvi puta u beogradskoj Areni i opet novi spektakl. Nadam se da će biti dobro.

Očekuje tešku utakmicu.

- Naravno da će nam  biti jako teško, pogotovo jer je Zvezda dobila posljednje dvije utakmice i to im jako znači. Ovo im je vjerojatno najvažnija do sada da bi se plasirali dalje. Zvezda ima jako dobru momčad i kvalitetom odskače u ABA ligi. Nemaju posebnih mana, igraju europski stil košarke, kao i ostale momčadi u Euroligi, kazao je još Hezonja te potvrdio da je postojala mogućnost da karijeru nastavi u Partizanu, ali to su bili samo razgovori, ništa konkretno.

>>Veliki intervju s Dirkom Nowitzkim

Komentara 2

OT
od_topole
08:01 20.03.2015.

nepresušna ljubav hrvata prema beogradu kao glavnom gradu tinja i kod mladjih generacija. .. pogotovu pripadnica lepšeg pola ☺

SV
svitilnik
22:07 19.03.2015.

Moja pokojna baka je bila nepismena, no bila je uporna i naučila je pisat i čitat. Iako nije pohađala školu a kamoli fakultet bila je iznimno sposobna , sposobnija od mnogih danas koji se diče svojim diplomama. Toliko je bilaa sposobna da je mogla bez problema voditi neku današnju ligu. No ta liga sigurno se nebi zvala BABA liga jer je imala svoje dostojanstvo , imala je svoj ponos. Nije prodavala svoj obraz. Hvala ti draga bako što sam čovjek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije