Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE TRENERA

Pušnik: Ovo je težak poraz, ali igrači Dinama su kvalitetniji; Kranjčar: Možemo još puno bolje

Hajduk - Dinamo
Foto: Petar Galebov/Pixsell
1/9
10.08.2016.
u 21:05

– Mi nismo kvaliteta na razini Dinama. Moramo dovesti još nekoliko igrača kako bismo se mogli nositi u prvenstvu s Osijekom i Rijekom – rekao je Pušnik

Dinamo je razbio Hajduk s 4:0 i upisao najveću pobjedu na Poljudu nakon proglašenja hrvatske neovisnosti. Po dva gola zabili su Marko Rog i Junior Fernandes.

– Zasluženo smo pobijedili i pokazali da smo najbolja momčad u Hrvatskoj. U utakmicu smo ušli malo zatvorenije, ali nakon prvoga gola sve je sjelo na svoje mjesto – rekao je Rog za Arenusport.

Trener zagrebačke momčadi Cico Kranjčar je dodao:

– Igrači Hajduka su se trudili, ali su danas imali boljeg protivnika.

Pohvalio je Roga.

– Rog je preuzeo palicu, ulazi u završnicu iz drugog plana i uz pomoć suigrača je radio velike probleme Hajduku. Sretan sam jer su on i Ćorić radili velike probleme, tu su Fernandes, Soudani... Cijela momčad odigrala je dobro.

Dinamo idućeg tjedna igra protiv Salzburga.

– Imamo još puno prostora da popravimo neke stvari. Dižemo formu, radimo rezultat i stvaramo dobru atmosferu za utakmicu sa Salzburg. Prije toga nam slijedi Inter, ali nećemo dozvoliti nikakvo opuštanje.

Trener Hajduka Marijan Pušnik ponovio je da igrači Hajduka nisu na razini Dinamovih.

–Težak poraz, tu nema dvojbe. Znali smo da je Dinamo kvalitetniji, ali se svejedno nismo dobro postavili. Mislim da je gol u posljednjoj minuti prvog dijela prelomio utakmicu. U poluvremenu sam pokušao podignuti momke, ali to nije uspjelo. Moramo još puno raditi kako bismo bili konkurentni – rekao je Pušnik koji smatra da njegovi igrači nisu bili dovoljno agresivni.

– Igrači Dinama igrali su muški, a mi nismo i to je glavni razlog.

Sada im slijedi Osijek pa Maccabi.

– Imamo priliku popraviti ovo. Moramo raditi još bolje i još jače. Pokušavam smiriti euforiju zbog ulaska u playoff Europske lige

Što nedostaje Hajduku?

– Mi nismo kvaliteta na razini Dinama. Moramo dovesti još nekoliko igrača kako bismo se mogli nositi u prvenstvu s Osijekom i Rijekom – zaključio je Pušnik.

>> Katastrofa Hajduka na Poljudu, Dinamo zabio četiri gola!

Komentara 61

DU
Deleted user
21:18 10.08.2016.

Kako god da završilo Dinamo je nakon ovih godina od Hajduka napravio cirkus. Toliko kompleksa nabijenih mliječnoj zadruzi iz Splita se nikada neće zaboraviti ......zato apel prema najtrofejnijem i najvećem Dinamu.....hendikepom rastjerajte recepcioere sa poljudske rugobice......napisah ja jučer.

PO
PowerPoint
21:13 10.08.2016.

Navijači hajduka: "Da, ali mi smo napunili stadion" hahahaha

DU
Deleted user
21:16 10.08.2016.

sportBILIsportBILI09.08.2016 u 19:23h zasto te zanima kad nudis događaje iz buducnoti. Savjet , kad si siguran stavi sve na dinamo i sutra javi kako je proslo. neka pobjedi sretniji jer su kvalitetom isti....Evo da ti javim kada si me lijepoo zamolio.Dobili ste samo 4 komada usred Splita i još ste dobro prošli.Nadam se da ćeš ovo pročitati za dva,tri dana kada dođeš sebi hehehehe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije