Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČELNIK SAVEZA

Marijan Kustić dobio veliku počast od Uefe, imenovan je na važnu poziciju u kući europskog nogometa

U Velikoj Gorici potpisan sporazum između Vlade i HNS-a o darovanju zemljišta
Marko Prpic/PIXSELL
05.07.2023.
u 16:55

Prvi čovjek hrvatskog nogometnog saveza dobio je vrijedno priznanje za njegov rad u HNS-u

Izvršni odbor krovne europske nogometne federacije, Uefe, imenovao je predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Marijana Kustića, zamjenikom predsjednika Uefine Komisije za nacionalne saveze, prenosi web stranica hrvatskog nogometnog saveza. 

Na nedavno održanoj sjednici najvišeg izvršnog tijela Uefe donesene su odluke o imenovanjima u komisije Uefe za razdoblje od 2023. do 2027. godine.

Predsjednik HNS-a, Marijan Kustić, imenovan je zamjenikom predsjednika Komisije za nacionalne saveze.

VEZANI ČLANCI:

- Zahvaljujem predsjedniku Aleksanderu Čeferinu i Izvršnom odboru Uefe na ukazanom velikom povjerenju, a koje doživljavam i kao potvrdu ugleda HNS-a unutar europske nogometne obitelji. Bit će mi velika čast i odgovornost predstavljati hrvatski nogomet u komisiji koja je nadležna za suradnju sa savezima te utječe na brojne procese i aktivnosti povezane s radom nacionalnih saveza. Uefa pod vodstvom predsjednika Čeferina puno ulaže i brine za sve članice te će mi biti zadovoljstvo kroz rad u ovoj komisiji dati doprinos toj odličnoj suradnji Uefe i nacionalnih saveza - izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Komentara 2

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
17:39 05.07.2023.

Jel naučio barem jedan strani jezik?

Avatar comandante
comandante
17:21 05.07.2023.

Nagradjen za rad u HNS-u, buuahahah... HDZ-ov potrčko, imamo Modrića, Perišića... koji ih sve hrane!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije