Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA turnir

Marija Šarapova zbog ozljede otkazala nastup u Miamiju

Marija Šarapova
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
16.03.2018.
u 19:35

Žao mi je što sam morala odustati od nastupa na jednom od svojih omiljenih turnira zbog ozljede lijeve podlaktice

Bivša prva tenisačica svijeta Ruskinja Marija Šarapova otkazala je nastup na velikom WTA turniru u Miamiju koji počinje u utorak zbog ozljede podlaktice, objavili su organizatori.

Šarapova je prije 10 dana izgubila susret 1. kola na turniru u Indian Wellsu od Japanke Naomi Osake. Bio joj je to treći poraz u nizu, nakon što je u 3. kolu Australian Opena izgubila od Njemice Angelique Kerber, a u 1. kolu u Dohi od Rumunjke Monice Niculescu.

Marija Šarapova
1/8

"Žao mi je što sam morala odustati od nastupa na jednom od svojih omiljenih turnira zbog ozljede lijeve podlaktice. Činim sve što je u mojoj moći da se što prije vratim na Tour", objavila je Šarapova.

Komentara 2

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
20:08 16.03.2018.

Eh sad i nju boli lakat ?

DU
Deleted user
10:55 17.03.2018.

Lijeva strana i meni stvara problem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije