Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božja ili vražja ruka
Povratak na članak

Maradona: Drogom sam zaribao obitelj

Diego Armando Maradona rođen je 30. listopada 1960. godine kao peto dijete Diega i Tote, prvi sin. Majka mu je uvijek govorila: “Sine nemoj igrati od 11 do 17 sati, tada je sunce najveće”. No, Diego ju nije slušao.

Komentari 3

TO
tommyyy
10:49 06.06.2010.

najveci igrac svih vremena,valja mu vjerovati i kao treneru bez obzira na neke katastrofalne poteze...sjetimo se samo kritika prije sp-a jacquetu,voelleru,domenechu,klinsmannu...svi su na kritike odgovorili barem polufinalom,odgovorit ce i el diego...

VL
OB
-obrisani-
11:44 06.06.2010.

malo je maradona na svijetu, za ovo kaj je rekao hrabrost samo nije dosta

VL
OB
-obrisani-
11:57 06.06.2010.

culi smo i obecanje maradone ak argentina postane svjetski prvak kaj ce napravit: prosetat ce se gol po glavnome gradu odnosno po promenadi, a culi smo kaj je rekao i sportski direktor argentinske reprezentacije ak argentina postane sv. prvak: onaj kaj bu zabiv pobjednosni gol moze me naguzit otpozadi- direktor je ginekolog po zanimanju, tevez je odgovorio: ak i zabijem gol nek se drzi dalje od mene, a mesi je odgovorio: ja cu probat dati jedan a probat cu onda i drugi samo da ge ne moram-hehehehehehe- objavljeno jucer u njemackom bildu heheheheehe, hehehehe gej parada v zogrebu kaj ste culi kaj je rekao direktor argentine hehehehehehe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.