Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omele im pripreme

Manekenke 'spriječile' dolazak nogometaša u hotel

modeli
Foto: DPA/PIXSELL
02.01.2015.
u 14:29

Čelnici kluba nisu željeli da se pripreme odvijaju u blizini privlačnih djevojaka.

Njemački trećeligaš Duisburg suočio se s neočekivanim poteškoćama na zimskim pripremama u turskoj Antaliji. Naime, vodstvo kluba odlučilo je iz prilično neobičnog razloga promijeniti hotel iako je smještaj već bio rezerviran.

Naime, u hotelu u kojem su trebali boraviti smješteno je 400 ruskih manekenki pa čelnici kluba nisu željeli da se pripreme odvijaju u blizini privlačnih djevojaka.

Odlučili su promijeniti hotel kako bi se igrači potpuno koncentrirali na nogomet. A mogle su to biti nezaboravne pripreme, vjerojatno su pomislili igrači.

>>Džeko i Bale u društvu zanosnih ljepotica, Ronaldo pozirao s Cristianinhom

Komentara 11

Avatar Babaluji x
Babaluji x
15:45 02.01.2015.

eh da mi biti na dan dva u tome hotelu :)))

KA
Kabulkowski
15:11 02.01.2015.

Opet negativne vijesti..

CA
capto a parva
16:58 02.01.2015.

... u tom klubu su sami p.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije