Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezadovoljan klupom

Španjolci optužili Mandžukića da se nije trudio, evo što mu je poručio Simeone

Mario Mandžukić
Foto: UESyndication/PIXSELL
03.03.2015.
u 15:12

Hrvatski napadač naljutio se jer nije bio u početnom sastavu, a Simeone je svojom izjavom otkrio da mu se ne sviđa takav stav.

Atletico Madrid nalazi se u prijelomnom dijelu sezone. Obrana naslova španjolskog prvaka sve više mu izmiče (Real bježi sedam, a Barcelona pet bodova), a neće mu biti lako niti u uzvratu osmine finala Lige prvaka budući da je u Leverkusenu pobijeđen (0:1).

Na sve to nadovezuju se navodi Marce koja ističe kako je trener Diego Simeone nakon utakmice sa Sevillom (0:0) poslao poruku upućenu ponajviše Mariju Mandžukiću.

– Potrebni su nam igrači koji razumiju kako nitko nije važniji od momčadi.

Marca dodaje da je Mandžo odigrao posljednjih 15 minuta i ostavio, za njega neuobičajen dojam – nije se dovoljno trudio. Hrvat nije poslušao niti savjete člana stručnog stožera Matesanza, pišu Španjolci i dodaju:

– Naljutio se jer nije bio u početnom sastavu, a Simeone je svojom izjavom otkrio da mu se ne sviđa takav stav.

Zanimljivo, argentinski trener prije nekoliko dana sipao je hvalospjeve svom napadaču.

– Mandžukić ima ogromnu unutarnju motivaciju zbog čega je s njim lako raditi. Za momčad, u svakoj utakmici, daje srce i dušu, što obožavamo u Atletico Madridu – govorio je Simeone pa će biti zanimljivo pratiti u kojem će smjeru otići njihov odnos.

>>Mandžukić za momčad daje srce i dušu, a takve obožavamo u Atleticu

Komentara 11

MA
Manolo46
15:23 03.03.2015.

Na žalost ovo je istina. Gledao sam to i nisam ga mogao prepoznati. Ponašao se na terenu kao Balotelli. Netko bi trebao porazgovarati s njim jer to ponašanje nije dobro ni za njega, a neće biti dobro ni za Atletico ni za reprezentaciju.

AM
Ameise
19:33 03.03.2015.

Mario je fenomelan ali kratkog je fitilja. Nadam se da ce poradit na tome.

AY
ayala
15:32 03.03.2015.

na tekmi protiv seville da ali protiv leverkusena nije nitko bio dobar.a u spanskim medijima nije niko nokoga kritizirao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije