Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Torino proključao
Povratak na članak

Mandžukić i Alves odveli Juventus u deveto finale, Subašić spriječio tragediju Monaca

Navijači su uoči početka priredili upečatljivu koreografiju s porukom 'vrijeme je za Cardiff', a njihovi miljenici uslišali su im želju te slavili sa 2:1 (ukupno 4:1).

Komentari 4

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:09 09.05.2017.

Bravo Mandza!Prije par tjedana ste pisali kak ništa ne valja,star je itd....Mandza je ljudina!

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
07:51 10.05.2017.

Mandžukić je igrač koji igra srcem a jak je i u fizičkom duelu. Ne samo da ima volju i osjećaj za gol već pokazuje osobine koje napadači nemaju, a to je ekipni doprinos na cijelome terenu. Vrlo je koristan igrač,, koji je u stanju igrati i u prednjem polju svoje obrane. A sjetim se uvijek kako je natovaren došao u pomoć poplavljenoj Slavoniji i to nekoliko puta. Sve čestitke gospodinu Mandžukiću!

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:09 09.05.2017.

Bravo Mandza!Prije par tjedana ste pisali kak ništa ne valja,star je itd....Mandza je ljudina!

VL
DU
Deleted user
08:24 10.05.2017.

Kad završe sportsku karijeru Dybala, Higuain i Mandžukić će sigurno postati glumci jer im to "sjedi". Buffona jako cijenim kao čovjeka i sportaša, a ova tri šupka uopće nisu zaslužili finale!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.