Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA ZA ELINA

Mandžo, Ola, Kopić i društvo oduševili okupljene: Priuštili im prvoligaški nogomet u plemenite svrhe

Foto: pixsell
1/10
17.12.2021.
u 11:52

Zanimljivo, ovaj je događaj pružio i nešto što do sada ljubitelji domaćeg nogometa nisu imali prilike vidjeti. - Cvitanović, Špehar i Vlaović, osječki trojac strijelaca prvi puta su na jednoj utakmici nastupio je zajedno

Tko je u predvečerje ovoga četvrtka bio u Slavonskom brodu osjetio je zasigurno nešto posebno u zraku. Prosinac, hladan zrak, a opet velika toplina. Taj je poseban osjećaj vodio do sportske dvorane Vijuš u kojoj su se okupilo preko 2000 ljudi kako bi pomogli svome sugrađaninum teško bolesnom Elinu Mašiću, a sve uz sjajnu priliku gledanja najvećih zvijezda domaćeg nogometa u malonogometnim izvedbama. 

- Događaj je prošao u fantastičnom tonu, u nesvakidašnjoj atmosferi. Brod je konačno dobio prvoligaški nogomet, ali nažalost samo kroz humanitarnu utakmicu. Bilo je nekoliko tisuća prvoligaških utakmica u nogama sudionika i preko 500 zbrojenih utakmica za reprezentaciju BiH ili Hrvatske. Nadamo se da je publika uživala u igri, a i još uvijek nekim atraktivnim potezima starih majstora - rekao nam je predsjednik Humanih zvijezda Hrvatske '03., Miroslav Bičanić, i sam sudionik događaja sa svojom momčadi.

16.12.2021., Slavonski Brod - Humanitarni malonogometni turnir za pomoc tesko oboljelom mladicu Elinu Masicu, sinu nekadasnjeg igraca Marsonije Armina Masica. Sudjelovale su ekipe Humane zvijezde Hrvatske i dvije momcadi veterana Marsonije.
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL (ilustracija)

Elin je sin Armina Mašića (49) nekadašnjeg slavonskobrodskog nogometaša tamošnje Marsonije iz njezinog zlatnog doba, kada je bila prvoligaš. Sada je trener podmlatka kluba. Njegovi bivši suigrači, prijatelji i poznanici, od Ivice Olića, Marija Mandžukića do Gorana Vlaovića, Borisa Živkovića i drugih, stigli su u Brod kako bi pomogli njemu i njegovoj obitelji u ovim teškim trenucima. 

- Došlo je 2100 ljudi, ne znamo točan iznos koji je prikupljen jer je to išlo preko računa obitelji Mašić i nadamo se da će im sva ta skupljena sredstva pomoći, kolika god da jesu, a i dalje se može donirati obitelji na već spomenutom računu - rekao nam je Bičanić i naglasio:

- Naravno da su se u organizaciji poštovala sva Covid pravila i bilo je jako dirljivo za Humane zvijezde sudjelovati na ovome događaju. 

Zanimljivo, ovaj je događaj pružio i nešto što do sada ljubitelji domaćeg nogometa nisu imali prilike vidjeti.

- Cvitanović, Špehar i Vlaović, osječki trojac strijelaca prvi puta su na jednoj utakmici nastupio je zajedno. Osim toga, Boris Živković je bio posuđen svojoj staroj ekipi - Marsoniji, a nakon što je utvrđeno da nije napredovao vraćen je s posudbe u bazičnu, Humane zvijezde - kroz šalu je rekao Miroslav Bičanić o svome dobrom prijatelju.

Podsjetimo, sredstva za Elina se i dalje prikupljaju. 

Svi koji žele pomoći mogu to učiniti u uplatom s naznakom Pomoć za Elina na račun Ramajana Mašić, IBAN HR7124020063208008552 Erste Bank, SWIFT/BIC: ESBCHR22.

16.12.2021., Slavonski Brod - Humanitarni malonogometni turnir za pomoc tesko oboljelom mladicu Elinu Masicu, sinu nekadasnjeg igraca Marsonije Armina Masica. Sudjelovale su ekipe Humane zvijezde Hrvatske i dvije momcadi veterana Marsonije. Ivica Olic
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL (ilustracija)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije