Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide li u Serie A?
Povratak na članak

Mandžo na slatkim mukama: Još jedan talijanski velikan ga želi dovesti

Rimljani se nadaju da bi uz pomoć sponzora Nikea mogli osigurati novac za veliki transfer

Komentari 6

US
USA
22:05 21.02.2014.

Vise od bilo kakvih nagadjanja, realnu sliku stvara prekjucerasnja utakmica, gdje je bio u kontaktu sa loptom tocno 11 puta. Bayern koji je bio uzitak za gledati igra jednako odvratno kao Barcelona. Ako netko misli da navijaci dolaze gledati beskonacnaa dodavanja, onda imaju ozbiljne zablude.

VL
RU
RUKOMET333
19:35 21.02.2014.

Lijep pozdrav, pustite covjeka na miru. On treba da odradi sam to. I tako nema mjesta za njega iducu Sezonu. Kad veliki Franz nesto kaze to je i zakon u Bayernu. Mandzo igrao si super, trazi si opciju. Auf wiedersehennnnnn

VL
Avatar Topgen
Topgen
21:57 21.02.2014.

Onaj tko je zainteresiran za Mandzu , SIGURNO nece to objaviti jer mu to povecava cijenu. SVI bi kupili Mandzu , i ja bih, samo ... za koju cijenu ?

VL
DU
Deleted user
07:43 22.02.2014.

Mandzo moj savjet,nikud iz Bayerna,dokgod te zele,jer si sada u najvecem i najcaem nogometnom klubu na svjetu,ovi drugi klubovi su samo kindr-garten,nasparam Bayerna…………………...

VL
GA
gazda
12:42 22.02.2014.

slažem se s tobom USA, ono je bilo prenaporno gledati

VL
KA
karambita
13:05 22.02.2014.

Guardiola je od Bayerna napravio kopiu Barce..ti meni-ja tebi....Bayern je pod kormilom Jupa puno ljepse i brze igrao...ovo dodavanje je zaista dosadno i bez veze. U takovoj igri Mandzo nema puno mogucnosti za dokazivanjem. Nema visokih lopti i tu je prici kraj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.