Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide li u Serie A?

Mandžo na slatkim mukama: Još jedan talijanski velikan ga želi dovesti

Mario Mandžukić
Reuters (Ilustracija)
21.02.2014.
u 19:13

Rimljani se nadaju da bi uz pomoć sponzora Nikea mogli osigurati novac za veliki transfer

Mario Mandžukić na ljeto bi mogao imati slatke muke. Ako nakon dolaska Roberta Lewandowskog odluči napustiti Bayern, moći će birati klub.

Od danas među zainteresirane klubove spada i talijanska Roma, piše dnevnik Leggo. Još ranije je interes iz Serie A za hrvatskog reprezentativca iskazao Juventus, ali Rimljani se nadaju da bi uz pomoć sponzora Nikea mogli osigurati novac za veliki transfer.

Mario Mandžukić ima ugovor s Bayernom do 2016. godine, a jučer su iz kluba rekli da ga može i produžiti ako želi. No, ako se ipak odluči na odlazak, Mario bi mogao birati između Juventusa, Rome, Arsenala, Chelseaja, Zenita, Monaca, Wolfsburga..., a čak se spominjao i interes Reala te Manchester Uniteda.

>>Jurčić za VL: Nema ljubavi između Pepa Guardiole i Mandžukića

>>Uvjeren sam da Mandžo ostaje! Ako želi, odmah može potpisati novi ugovor

Komentara 6

US
USA
22:05 21.02.2014.

Vise od bilo kakvih nagadjanja, realnu sliku stvara prekjucerasnja utakmica, gdje je bio u kontaktu sa loptom tocno 11 puta. Bayern koji je bio uzitak za gledati igra jednako odvratno kao Barcelona. Ako netko misli da navijaci dolaze gledati beskonacnaa dodavanja, onda imaju ozbiljne zablude.

RU
RUKOMET333
19:35 21.02.2014.

Lijep pozdrav, pustite covjeka na miru. On treba da odradi sam to. I tako nema mjesta za njega iducu Sezonu. Kad veliki Franz nesto kaze to je i zakon u Bayernu. Mandzo igrao si super, trazi si opciju. Auf wiedersehennnnnn

Avatar Topgen
Topgen
21:57 21.02.2014.

Onaj tko je zainteresiran za Mandzu , SIGURNO nece to objaviti jer mu to povecava cijenu. SVI bi kupili Mandzu , i ja bih, samo ... za koju cijenu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije