Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA DVOJBE

Mandžo: Jasno je da me Song namjerno udario

Alex Song
Reuters (Ilustracija)
20.06.2014.
u 21:49

- Bila je to čudna akcija. Obojica smo trčali i odjednom sam osjetio udarac. Mislim da je svima jasno da je to napravio namjerno - rekao je Mandžo.

Mario Mandžukić još se jednom osvrnuo na jedan od ključnih trenutaka na utakmici s Kamerunom kada ga je Alex Song udario laktom i zaradio crveni karton. Hrvatskom napadaču jasno je da je Song to napravio namjerno.

- Bila je to čudna akcija. Obojica smo trčali i odjednom sam osjetio udarac. Mislim da je svima jasno da je to napravio namjerno - rekao je Mandžo za ZDF.

Jasno je da Mandžukić iduće sezone neće igrati za Bayern, a njemački mediji pišu da ga želi dovesti njegov bivši klub Wolfsburg.

- Sada nije vrijeme za razgovor o tome. Koncentriran sam samo na Svjetsko prvenstvo i reprezentaciju - odgovorio je Mandžukić.

>> Mandžukić je napravio nešto što nije uspjelo Peleu, Maradoni, Ronaldu, Messiju...

Komentara 3

L0
luena 01
23:13 20.06.2014.

@pinokio... cime ga je izprovcirao , time da je isao ispred njega nista lose ne misleci... ajmo jos malo izmisljati,da je <<<<<Mario na A.Songu napravio prekrsaj sudac bi reagirao...joj kak vi patite ,a patite ko vam je kriv da nistete za nogomet nego gledate iz fotelja. >:-))

Avatar Korbar123
Korbar123
00:12 21.06.2014.

Iz čista mira ga lupi, nevjerojatno! Koji divljak..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije