Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO IM SE DOGAĐA

Mandalinić i Stepančić sve su dalje od EP-a

Stipe Mandalinić
Foto: Danijel Kasap/PIXSELL
09.12.2013.
u 08:16

– Razgovarao sam s trenerom nakon utakmice u Celju, razumijem sve što moram raditi, na treningu to izgleda dobro, no kada dođe utakmica jednostavno ne znam što mi se događa – rekao je Stipe Mandalinić.

Stipe Mandalinić i Luka Stepančić trebali su ove sezone biti glavne napadačke uzdanice Borisa Dvoršeka, trenera rukometaša CO Zagreba. Međutim, njih dvojica iz utakmice u utakmicu igraju loše.

Mandalinić je u posljednje četiri utakmice SEHA lige postigao samo devet pogodaka, dok je u dvije posljednje utakmice Lige prvaka zabio samo četiri. Luka Stepančić je od pet posljednjih utakmica SEHA lige, na četiri postigao dva ili jedan pogodak, a u Ligi prvaka bio je solidan protiv Löwena kod kuće (šest), ali očajan protiv Celja (2).

Upravo je trener Dvoršek njih dvojicu javno prozvao za dva posljednja poraza (Celje i Metalurg). A ne tako davno njih dvojica bili su u reprezentaciji koja je početkom siječnja osvojila broncu na SP-u u Španjolskoj. Ovako kako igraju mjesec dana prije Europskog prvenstva, teško da će ih izbornik Slavko Goluža voditi za europsko prvenstvo u Dansku. U prednosti su Lacković, Bičanić i Vuković na mjestu lijevog vanjskog, odnosno Kopljar i Buntić na mjestu desnog vanjskog pucača.

– Razgovarao sam s trenerom nakon utakmice u Celju, razumijem sve što moram raditi, na treningu to izgleda dobro, no kada dođe utakmica jednostavno ne znam što mi se događa – rekao je Stipe Mandalinić.

A događa mu se da umjesto da šutira s devet-deset metara, nepotrebno dodaje, baca lopte u aut, pogađa loptom u nogu...

– I uvijek kada nakon takvih pogrešaka dođe na klupu, pokrije se ručnikom preko glave. Znam da mu je teško, no možda je dobro što će sada doći stanka. Ali, ovakvim pristupom njih dvojica teško će izboriti Dansku – rekao je Dvoršek.

>> Červar pokorio Zagreb: Metalurg pobijedio 30:25

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije