Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje manu-a

Swansea iznenadio Chelsea, Kramarić s klupe gledao pobjedu Leicestera

Swansea
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
08.08.2015.
u 20:35

Young je ostao na desnoj strani i ubacio u sredinu za nečuvanog Rooneya. Napadač vragova dosta je oklijevao, dovoljno da na loptu naleti Kyle Walker i pospremi ju u vlastitu mrežu.

Počela je nova sezona u Premier ligi, a na njenom otvaranju, na Old Traffordu igrali su Manchester United i Tottenham. U vrlo slaboj utakmici slavili su vragovi s minimalnih 1:0, piše Goal.

United je poveo iz prve prave prilike. Bila je brza akcija vragova. Young je ostao na desnoj strani i ubacio u sredinu za nečuvanog Rooneya. Napadač vragova dosta je oklijevao, dovoljno da na loptu naleti Kyle Walker i pospremi ju u vlastitu mrežu za vodstvo domaćina 1:0.

Prvi je put to u povijesti Premier lige da je prvi gol sezone zapravo autogol.

Nastavak utakmice bio je jako slab, a pljesak Old Trafforda tek se čuo u 60. minuti i to ne zbog prilike pred nekim golom, već zato što je u igru prvi put kao igrač Uniteda na Old Traffordu zaigrao Bastian Schweinsteiger.

Eriksen je u 85. minuti imao lijepu šansu za izjednačenje. Obrana vragova je na trenutak zaspala, ofenzivac Spursa primio je loptu na lijevoj strani u šesnaestercu, gađao je suprotni kut, međutim sigurno je to zaustavio Romero.

Cijeli izvještaj i statistiku pogledajte na portalu Goal.com.

Za razliku od ostalih premierligaša Chelsea je danas igrao drugu službenu utakmicu u sezoni, a nakon poraza u Community Shieldu od Arsenala, blues je u obranu naslova engleskog prvaka krenuo protiv Swanseaja. I gosti su iznenađujuće uzeli bod (2:2)!

Utakmicu protiv Swanseaja je od prve minute započeo i Diego Costa koji je zbog manjih problema s ozljedama propustio utakmicu s Arsenalom.

Momčad Josea Mourinha je stigla do vodstva u 23. minuti pogotkom Oscara iz slobodnog udarca. Vodstvo bluesa je trajalo samo šest minuta. Najprije je Courtois skinuo zicer, obranio je udarac glavom Gomisu, a na odbijenu je loptu natrčao Andre Ayew

Chelsea je još ekspresnije vratio prednost. U 30. minuti, samo minutu nakon izjednačenja Swanseaja, Federico Fernandes je poslao loptu u vlastitu mrežu. Willian je iskoristio slobodan prostor na lijevoj strani kaznenog prostora, ubacio je, a nogu je podmetnuo Fernandez i preusmjerio loptu u mrežu, neobranjivo za vratara.

Thibaut Courtois je u 52. minuti zaradio izravni crveni karton jer je na samoj crti ruba kaznenog prostora srušio Bafetimbija Gomisa. Swansea je dobio kazneni udarac, a Mourinho je morao žrtvovati Oscara kako bi u igru ubacio novog vratara, Asmira Begovića.

Kazneni je udarac izveo upravo Gomis, sigurno po sredini terena i Asmir Begović nije uspio zaustaviti loptu. Bilo je to izjednačenje na 2:2.

Nakon uspavanke Manchester Uniteda i Tottenhama u terminu od 16 sati odigrane su četiri utakmice, a svakako treba izdvojiti domaću pobjedu Leicester Cityja protiv Sunderlanda 4:2, piše Goal.

Lisice su već nakon 25 minuta imale 3:0 golovima Vardyja i Mahreza (2). U 61. minuti Defoe je smanjio na 3:1, ali već pet minuta kasnije za Leicesterovih 4:1 je pogodio Albrighton. Konačnih 4:2 postavio je Fletcher u 71. minuti. Andrej Kramarić utakmicu je gledao s klupe za pričuve.

Everton je kod kuće odigrao 2:2 protiv novog prvoligaša Watforda, iako su gosti dvaput vodili. U 14. minuti za 1:0 je zabio Layun. Rezultat se nije mijenjao do 76. minute kada je Barkley pogodio za 1:1. U 83. minuti novo vodstvo Watfordu donosi Ighalo, a bod domaćinu spašava Kone golom u 86. minuti.

Dva nova prvoligaša Bournemouth i Norwich u prvenstvo su krenuli domaćim porazima. Od Bournemoutha je s minimalnih 1:0 bila bolja Aston Villa, dok su kanarinci izgubili od Crystal Palacea 3:1.

Rezultati:

Manchester United - Tottenham 1:0

Bournemouth - Aston Villa 0:1

Everton - Watford 2:2

Leicester - Sunderland 4:2

Norwich - Crystal Palace 1:3

Chelsea - Swansea 2:2

>>Počela liga u kojoj i posljednji dobije 100 milijuna eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije